CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportPrahova Localitatea: Sinaia
Hotel Sinaia
Adresa: HOTEL SINAIA, Sinaia, Prahova, Romania - Bvd. Carol I, No. 8
Telefon si fax:
DESCRIERE

Hotel Sinaia este situat in centrul statiunii Sinaia, aproape de telecabina. Datorita pozitiei sale geografice, orasul Sinaia a fost vizitat inca de la inceputul secolului al nouasprezecelea de catre iubitorii de turism din Romania si din alte tari. Era si este cautat in primul rand pentru ca se afla asezat intr-o zona deosebit de pitoreasca strajuita de culmile muntilor Carpati.

Statiunea Sinaia este situata pe valea superioara a raului Prahova, la poalele muntilor Varful de Dor, Furnica si Piatra Arsa. Ea se afla la o distanta de 120 km de capitala tarii, Bucuresti si la 45 km de Brasov.


Camere

Cele 242 camere elegant decorate se situeaza la cel mai inalt nivel de confort si comoditate.

Toate camerele de 3 stele includ: cablu TV, frigider, uscator de par, telefon international, cada, balcoane.


Centru de conferinte

Hotel Sinaia - centrul de conferinte principal din statiunea Sinaia.

Salile noastre de conferinta, insumand un total de 915 metri patrati, pot gazdui pana la 400 de oaspeti simultan.

Gazduim orice tip de conferinta, expozitii si intalniri comerciale si oferim un mediu de lucru productiv la un nivel superior al calitatii personalului de servire.

Salile noastre de conferinta sunt echipate cu aparatura moderna cum ar fi: proiector multimedia, flip chart-uri, PC-uri cu conectare la Internet, copiator, scanner si sistem de sonorizare.


Restaurant

La restaurantul nostru, deschis toata saptamana, servim micul-dejun, pranz si cina, oferind o larga varietate de preparate ce apartin bucatariei internationale precum si bucatariei traditionale romanesti.


Relaxare si Fitness

Sunteti invitati sa va rasfatati cu tratamentele noastre de intretinere si relaxare.

Facilitatile noastre includ o piscina acoperita, sauna umeda, sauna uscata, camere de tratament si o sala de sport. Ne face placere sa va oferim o varietate tratamente de infrumusetare si intretinere efectuate de personal calificat si cu experienta solida in aceste domenii.

Personalul nostru consta in maseuri profesionisti, cosmeticieni, coafori si un instructor de sport. Un masaj de relaxare, un tratament facial de reintinerire sau o manicura sunt garantia unei experiente de neuitat in centrul de relaxare din Hotel Sinaia.
PRETURI
Nespecificat

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje