Este localizat ?n centrul vechi al Brasovului si este cel mai faimos hotel din oras.
Camerele sunt ?nalte iar stilul arhitectonic este vechi dar impresionant si ofera toate facilitatile si comoditatile unui hotel modern.
Capacitate:
204 paturi
80 camere duble
30 camere single
6 garsoniere
Facilitati:
TV color, cablu, frigider, telefon international, ?ncalzire centrala, apa calda si rece 24 ore, sala de conferinte cu traducere simultana (?n cinci limbi) si aer conditionat, magazin de ziare, frizerie si salon de coafura, pedichiura, magazin, cafenea.
Servicii gratuite:
receptie 24 ore, trezire la cerere, transportul bagajelor, casa de valori, transmitere de mesaje, servicii de curierat, informatii culturale si turistice, rezervare de bilete pentru evenimente sportive sau culturale, rezervare taxi.
Servicii platite:
Room service, acces internet, spalatorie, curatatorie si calcatorie, ?nchiriere de jocuri, ?nchiriere umbrele, parcare rezervata, telefon si fax.
Calatorii de afaceri
Venind ?n ?nt?mpinarea exigentelor sofisticatelor conferinte si a diverselor evenimente internationale noi va oferim echipament profesional si traducere simultana care fac parte dintr-un sistem modern de conferinte precum si posibilitatea de a opta pentru un sistem de conferinta cu distributie wireless cu infrarosu.
Restaurant
Bucatarii acestui restaurant au fost ?n ultimii patru ani cei care au facut tendintele ?n materie de arta culinara ?n Brasov. C?stigatori ai mai multor concursuri at?t nationale c?t si internationale acestia au ?nc?ntat mai multe generatii de gurmanzi.
Meniu
Specificul restaurantelor Aro Palace este preponderent european cu influente rom?nesti. ?n total sunt aproximativ 300 de feluri de m?ncare care se servesc ?n cele patru restaurante ale Aro Palace: Salonul Albastru, Salonul Mare, Salonul mic dejun.
Iata mai jos c?teva feluri de m?ncare pe care trebuie sa le ?ncercati c?t veti sta la Aro Palace.
Aperitive:
Sturion afumat cu salata de legume;
ciuperci umplute;
salata a la Rousse cu cozi de creveti;
Foie gras;
pui umplut si rulada de pui cu fructe;
Quiche Lorraine;
friptura de vita englezeasca;
chiftele cu susan;
cartofi umpluti cu spanac;
s.a.
Preparate din peste
Cod;
cod a la meuniere;
sturion la gratar;
pastrav la gratar cu cartofi fierti si lam?ie;
s.a.
Preparate din carne:
Gratar mixt;
friptura de vita;
rulada de pui;
s.a.
|