CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Hotel Vega din Mamaia a fost ales Hotelul Anului in privinta abordarii politicii de mediu


 

Cel mai mare eveniment local dedicat exclusiv industriei ospitalitatii si turismului din Romania a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel parte a Hotel Tourism & Leisure Investment Forum. In cadrul acestuia au fost premiate cele mai eficiente proiecte care au marcat evolutia industriei turismului din Romania. Comisia de jurizare a fost formata din experti de top reprezentand principalele segmente ale industriei hoteliere si a ospitalitatii.

Premiul cel mare a revenit Hotelului Vega din Mamaia datorita abordarii politicii de mediu. In aceeasi categorie in care au fost nominalizate si hotelurile Athenee Palace Hilton Bucuresti, Crowne Plaza sau Radisson Blu.

Hotelul Vega Este un hotel de lux, clasificat la 5 stele, total renovat in 2008, care prezinta conditii aflate la cele mai inalte standarde de calitate si care a ales sa implementeze un sistem de management al protectiei mediului inconjurator inca de la deschidere. Acesta este primul hotel din România aliniat standardului european Eco Hotel Management System. A primit certificarea Eco Hotel Management System în urma unui aprofundat şi exigent audit desfăşurat de TUV Rheinland Portugalia în colaborare cu TUV Rheinland Romania.

Printre obiectivele hotelului Vega se numara sprijinirea actiunilor cu caracter ecologic, de informare si constientizare  a propriilor clienti si angajati privind importanta protejarii mediului incojurator, precum si eficientizarea activitatii din hotel din punct de vedere al resurselor consumate.

 

Dolcan Maria Andreea