CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportDistractie pe zapada in acest weekend la Balea Lac


In ciuda vremii calduroase, zapada de la Balea Lac se incapataneaza sa se topeasca. Iubitorii muntelui sunt asteptati in acest week-end sa participe la cea de-a XVII-a editie a Serbarilor estivale ale zapezii. Debutul manifestarii va avea loc sambata, ora 11, la Cabana Paltinu de la Balea Lac.

Organizatorii manifestarii sunt Fundatia “Balea Transilvania” si Asociatia Judeteana de Turism Sibiu. In oferta diversificata a evenimentului nu vor lipsi sporturile in zapada, trasul cu franghia, demonstratii de schi si snowboarding, si pentru cei mai curajosi, zborul cu parapanta. Cei care doresc sa se relaxeze pot face o baie de soare la peste 2000 m altitudine, bronzul de munte fiind mult mai rezistent.

Dupa evenimentele de sambata dimineata, distractia continua la Balea Cascada. Incepand cu ora 18:00, acolo este programata o petrecere la care sunt invitati toti cei care ajung la Balea in acest weekend.

Participantii sunt asteptati sa faca traseele turistice din zona Balea. Drumetia incepe duminica 12 iunie, la ora 11.00, din fata cabanei Paltinu si va dura aproximativ 3 ore. Traseul este Lacul Balea-Curmatura Balii-Vf. Paltinu-Vf. Iezerul Caprei-Lacul Capra-Lacul Balea si are un grad de dificultate este mediu-usor.

 

Dolcan Maria Andreea