CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Camelia Potec, promovata de Udrea ca "brand in turism"


Inotatoarea Camelia Potec (foto) va deveni un brand in turism, asa cum este un brand in sport, a declarat, sambata, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, la inaugurarea hotelului plutitor al campioanei olimpice la natatie.

"Camelia Potec este un brand romanesc, un nume care inseamna succesul si performanta din Romania. Sunt sigura ca va face performanta in turism, asa cum a facut in sport", a spus Elena Udrea, citata de Agerpres.

Prezenta la inaugurarea hotelului plutitor care ii poarta numele, Camelia Potec a afirmat ca turismul reprezinta a doua sa dragoste dupa inot si ca, dupa ce isi va incheia cariera sportiva, imediat dupa Jocurile Olimpice din 2012, se va dedica acestui domeniu, care o fascineaza inca din copilarie.

"Am stiut mereu ce voi face dupa ce termin cu sportul de performanta si anume sa intru in lumea turismului. Sper sa realizez lucruri mari in turism si sa ridic turismul in Romania, asa cum am facut si cu sportul", a declarat Camelia Potec.

Inotatoarea a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Atena 2004, la proba de 200 metri liber si mai are in palmares doua medalii de bronz la Campionatele Mondiale, una de argint si trei de bronz la Europene.

Hotelul plutitor "Camelia", proiect in valoare de 373.494 euro, a fost realizat in cadrul Programului Agricol pentru Dezvoltare Rurala. El a fost introdus deja in circuitul turistic, fiind prima amenajare ce organizeaza croaziere in Insula Mica a Brailei.

Sursa: dailybusiness.ro