CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportArta care piere o data cu trecerea iernii


Din pura pasiune, un artist deseneaza in zapada tablouri ce pot fi admirate de pe varfurile muntoase din jur sau din avion. Artistul Simon Beck se foloseste de zapada proaspat cazuta pentru a crea motive grafice la scara foarte mare.
Aceasta pasiune ciudata, pe care a transformat-o intr-un stil de viata si un mod de a face adevarate opere de arta, o tot perfectioneaza inca din 2004, cand a inceput cu o stea in cinci colturi. Lucrul consta in crearea unor modele complexe in zapada proaspata. In paralel, lucreaza la harti de orientare turistica.
Fiecare model masoara aproximativ 500 de metri in diametru si necesita o munca de circa 10 ore. Aristul foloseste o busola manuala pentru a stabili cadrul de actiune, evalueaza distanta cu o ruleta sau pur si simplu numarandu-si pasii, apoi traseaza linii curbe cu ajutorul unei franghii de rufe atasate la o ancora de la centrul desenului.Cea mai recenta colectie de asemenea grafice temporare a fost intarziata mai mult decat de obicei, din cauza conditiilor meteo nefavorabile – adica lipsa ninsorilor.
Cei de la fastcodesign.com i-au urat artistului "Vacanta placuta" in aceasta iarna, iar el a raspuns: "Nu am vacante – Imi petrec intreaga viata in vacanta!"

 

 

Sursa:internet