CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportCentrul de limbi străine Fides lansează cursuri de daneză pentru copii şi adulţi


Furnizorul de cursuri de limbi străine Fides, înfiinţat în urmă cu peste 20 de ani, organizează începând cu această lună prima serie de cursuri de limbă daneză, ajungând astfel la un portofoliu de 28 de limbi străine predate.
Cursurile de limbă daneză sunt organizate în module de câte o lună, care presupun participarea cursanţilor la două şedinţe de trei ore pe parcursul unei săptămâni. Prima serie va începe cursurile la data de 22 iulie 2013, înscrierile putând fi făcute până pe 19 iulie.
„În Danemarca nivelul de trai este ridicat şi  oferta de joburi atractivă, dacă limba nu ar constitui o barieră. Iar cum anumite caracteristici ale limbii daneze (cum ar fi fonetica ori compunerea cuvintelor) o fac nu tocmai accesibilă, este bine ca învăţarea ei să se facă interactiv şi asistată de un profesor”, precizează reprezentanţii centrului Fides.
Centrul de limbi străine FIDES din Bucureşti a fost creat în 1991 de Smaranda Elian şi Luminiţa Petrulian, ambele profesoare de limbi străine la Universitatea din Bucureşti.
Până în prezent, Fides a ajuns la peste 41.000 de cursanţi şi un număr de 80 de profesori colaboratori. În 2011, centrul, care are şi propria agenţie de turism, a avut afaceri de peste 32.000 de euro şi un profit net de  aproximativ 3.600 de euro, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

 

Sursa:Internet