CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportComplexul de lux Silver Mountain din Poiana Braşov se relansează


Mini-statiunea montana, proiect al INR Management Real Estate – companie controlata pana de curand de urmasii omului de afaceri Dan Fischer -, continua sa fie unul dintre cele mai spectaculoase concepte turistice si imobiliare din Romania, desi criza imobiluara a dus la operarea unor modificari in proiectul initial.
Pornit cu ajutorul unei finantari BCR, proiectul “Silver Mountain” si-ar putea regasi cadenta de dezvoltare ce i-ar permite sa se transforme intr-una dintre cele mai atractive locatii turistice din aceasta zona a Europei, cu ajutorul unui investitor interesat in preluarea si rebalansarea afacerii.
Grupul UNI-ASIA  a preluat pachetul de actiuni, printr-o operatiune cu risc ridicat, pre due-dilligence, fiind in acest moment in negocieri cu BCR pentru a gasi solutii de relansare a proiectului si includerea acestuia in circuitul imobiliar si turistic.
“Intentiile noastre sunt cat se poate de serioase, iar abordarea va fi complet diferita decat cea de acum, care a vizat dezvoltarea unui proiect imobiliar de lux pentru cei cu venituri mari si foarte mari. In conditiile actuale de piata, specialistii nostri sunt decisi sa relanseze proiectul intr-o forma cu totul noua insa, inainte ca acest lucru sa fie posibil, un rol esential il va juca opinia principalului creditor, BCR, care poate sa devina partenerul nostru in acest demers. Dorim sa relansam proiectul insa, evident, nu cu orice pret ci doar daca din punct de vedere business aceasta decizie va face sens pana la capat”, a declarat Bogdan Gheorghiu, managing director UNI-ASIA Group pentru Europa de Est.
Investitorul care a preluat integral pachetul de actiuni reprezinta un grup financiar cu sedii principale in Planurile avute in vedere de noul investitor presupun o abordare total diferita fata de conceptual initial. Se doreste dezvoltarea substantiala a proiectului pentru a adresa noi linii de dezvoltare turistica cu marii operatori de turism din zona Asiatica precum si alte masuri care vor fi anuntate pe durata desfasurarii proiectului.

Sursa:Internet