CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportCe oferte turistice sunt de Paste la Poiana Brasov si Predeal


Ce oferte turistice sunt de Paste la Poiana Brasov si Predeal 

In statiunea Predeal, preturile pentru vacanta de Paste de anul acesta sunt comparative cu cele de anul trecut, iar hotelierii au oferte de la 250 de lei de persoana pentru o vacanta de trei nopti, la peste 1.000 de lei de persoana pentru aceeasi perioada petrecuta intr-un hotel exclusivist.
Astfel, vacanta de Paste intr-un hotel de cinci stele din Predeal costa de la 1.350 de lei pentru doua persoane cazate timp de trei nopti in camera dubla, pana la 2.300 de lei pentru doua persoane cazate pentru patru nopti in apartament. Pachetele turistice includ mic dejun si cina, dar si masa festiva de Paste, cu muzica live in restaurantul hotelului. Oaspetii vor fi primiti cu oua rosii, cozonac si vin la intoarcerea de la biserica in noaptea de inviere si vor avea acces la sala de fitness, sauna, jacuzzi si piscina. La acest hotel copiii de pana la sapte ani au gratuitate, cei cu varste intre 7 si 12 ani platesc 120 de lei pe zi, beneficiind de masa si de un pat suplimentar in camera parintilor.
In schimb, la un hotel de trei stele din statiunea Predeal, doua persoane vor plati 930 de lei pentru trei nopti de cazare intr-o camera dubla, preturile crescand la 1.140 de lei pentru cei care doresc sa se cazeze intr-o garsoniera si ajungand pana la 1.200 de lei pentru turistii care vor sa ocupe un apartament. Pachetele turistice pentru perioada de Paste includ nu doar cazare, ci si mic dejun si cina, masa festiva, tratatie cu produse traditionale, dar si acces la sauna si jacuzzi.
O vila de trei stele percepe un tarif de 506 lei de persoana pentru trei nopti de cazare, in perioada 10-13 aprilie, oferta incluzand si demipensiune, brunch in prima zi de Paste, gustare cu produse traditionale. Tot la Predeal, la unele vile exista oferte de tip "last minute" care includ doua nopti de cazare, a treia fiind oferita gratuit, cu mic dejun, masa festiva, "platou specific" in noaptea de inviere, totul la pretul de 250 de lei de persoana. In plus, ca sa-i atraga pe turisti, gazdele au pregatit o lansare de lampioane dupa slujba de inviere, lampioanele fiind distribuite oaspetilor gratuit, la receptia unitatii de cazare.

 

Sursa:Internet