CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportOferte de Valentine's Day 2015 în România


Oferte de Valentine's Day 2015 în România

 

Hotelierii din Sinaia îi aşteaptă pe îndrăgostiţi cu petale de trandafiri în camere şi cu cine romantice. La un hotel de 4 stele te poţi caza, în perioada 14 - 16 februarie, cu 360 de lei de persoană. Pachetul cuprinde, pe lângă cazare şi micul dejun, de tip bufet suedez, şi un cadou surpriză pe care cuplul în va găsi în camera decorată special cu lumânări şi petale de trandafiri. O cină romantică de Ziua Îndrăgostiţilor, la lumina lumânărilor, este şi ea inclusă în pachet.
Cei care vor să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor la Predeal şi să se bucure de toate facilităţile de lux ale unui hotel de 4 stele trebuie să scoată din buzunar 330 de lei de persoană pentru două nopţi de cazare cu mic dejun inclus. Cuplurile sunt aşteptate de hotelier cu pachete cadou ce vor cuprinde sticle de vin spumant şi ciocolată, iar camerele lor vor fi decorate cu petale de trandafir. Îndrăgostiţii se vor putea bucura, totodată, de două şedinţe de jacuzzi şi de saună la lumina lumânărilor.
La Poiana Braşov, două nopţi de cazare cu mic dejun inclus costă 399 de lei de persoană la un hotel de 4 stele. Cuplurile sunt primite cu şampanie şi au parte de o cină festivă de Valentine's Day 2015. Accesul la piscină, saună, salină şi la sala de fitness este gratuit.
Indrăgostiţii sunt aşteptaţi şi în staţiunile balneare din ţară. La Băile Felix, spre exemplu, găseşti cu 188 de lei de persoană cazare într-o cameră dublă la un hotel de 2 stele, în perioada 13-15 februarie. Pachetul turistic cuprinde două nopţi de cazare cu mic dejun inclus şi o cină festivă de Valentine's Day 2015. La sosire, îndrăgostiţii sunt aşteptaţi cu un cocktail. Taxa de staţiune (care reprezintă 1% din valoarea primei nopţi de cazare) şi cea de parcare se achită separat, la recepţia hotelului.
Dacă aleg Băile Herculane ca destinaţie pentru o vacanţă de weekend, îndrăgostiţii trebuie să plătească 245 de lei de persoană pentru a se caza la un hotel de 3 stele, în perioada 13 - 15 februarie. În pachet sunt cuprinse două nopţi de cazare, alături de o cină romantică de Valentine's Day 2015. Turiştii care aleg această ofertă vor fi răsfăţaţi, totodată, cu un ritual roman de relaxare cu masaj facial şi baie revitalizantă sau cu o şedinţă de cromomeloterapie. Ei au, de asemenea, acces gratuit la piscină, saună, jacuzzi şi la sala de fitness a hotelului.
 Dacă vrei să te bucuri de un weekened de lux la Mamaia trebuie să scoţi din buzunar 395 de lei de persoană pentru două nopţi de cazare, în perioada 13-15 februarie.
În pachet este inclus micul dejun, tip bufet suedez, un pachet cadou cu o sticlă de şampanie şi ciocolată pe care turiştii îl vor găsi în cameră şi acces gratuit la spa. Ziua Îndrăgostiţilor va fi sărbătorită cu o cină specială, iar cuplurile se vor putea bucura în timpul acesteia de un program artistic.

 

Sursa:Internet