CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportPrimul Wine Spa din Romania


Primul Wine Spa din Romania

 

La Oradea, Hotelul Ramada a deschis un spa care utilizeaza vinoterapia pentru a obtine starea de bine, relaxare si frumusete – primul de acest tip din tara.
Vinoterapia, considerata de unii specialisti ca fiind “elixirul tineretii”, foloseste beneficiile bobului de strugure in tratamente cu viniferina, polifenoli si antioxidanti care purifica, detoxifica, hranesc pielea si previn imbatranirea.
Designul interior al spa-ului a fost semnat de DavidSign iar terapeutii au fost pregatiti de Spa d’Or, consultant spa. Serviciile includ, alaturi de vinoterapie, sauna finlandeza, sauna cu infrarosii si camera de relaxare salina.
Reprezentantii hotelului au dezvoltat pachete complexe care includ pe langa tratamentele spa si o gama variata de activitati outdoor, personalizate in functie de asteptarile turistilor.
“Planurile noastre de viitor constau in transformarea hotelului, a spa-ului si a restaurantului intr-o destinatie. Pentru partea de restaurant suntem in proces de achizitie a unui frigider de maturare a carnii si a unui grill profesional cu roca vulcanica pentru a lansa specialitati tip Steak House. In aceasta vara planuim sa lansam pe terasa spa-ului o serie de evenimente exclusiviste Chill Out cu bufete, live grill si bar. Estimam ca Riserva Wine Spa sa aduca in primul an cresteri de aproximativ 7% in cifra de afaceri a hotelului”, mai spune oficialul Ramada.
In momentul de fata hotelul Ramada Oradea este pe locul 6 intre primele 25 hoteluri din Romania, clasament realizat de catre site-ul de specialitate TripAdvisor.

 

SURSA:INTERNET