CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportConacul Boieresc, din inima Branului


Conacul Boieresc, din inima Branului

 

 

Situat in Bran, in satul Simion, Conacul Boieresc isi asteapta doritorii in locatia presarata cu iz traditional. Farmecul locului il reprezinta natura, cu peisajele sale deosebite. Nu departe de Castelul Bran si de Schitul cu acelasi nume Conacul Boieresc troneaza pe culmea dealului Balaban, cu o pozitie strategica pentru a admira orice imprejurimi.
In acest loc de poveste timpul petrecut este cu o alta notiune. Se tine cont de traditii, de unde si placerea de a petrece sarbatorile pascale, prin oferta conacului. Dispune de toate serviciile, de cazare completa a celor 3 zile importante ale acestei sarbatori, la care se adauga o masa festiva cum se cuvine. Nu numai ca turistii pot participa la slujba traditionala ce are loc la schitul din apropiere insa si masa oferita este in acelasi stil pur romanesc. Bucate diverse, specifice, cu bauturi incluse. In numele unui sejur complet Conacul Boieresc invita la o experienta unica, aceea a focului de tabara, pentru toti doritorii.
Conacul dispune de dotari de tip pensiune, cu zona de relaxare, 12 camere cu pat dublu si restaurant. Rasfatul zilelor petrecute aici inseamna posibilitatea de a merge la sauna, accesul la sala de conferinta, cu foisor in dotare si loc de joaca pentru copii. Atat din punct de vedere business cat si personal un astfel de loc indeplineste toate conditiile unei sederi implinite. Rasfatul maxim si ca ultim punct de satisfactie il reprezinta si masa, toate meniurile oferite aici. Sunt bucate traditionale, mancaruri diverse, realizate cu maiestrie in arta culinara.
Dincolo de perioada pascala Conacul Boieresc isi deschide portile pentru turistii sai. Ofertele nu ocoloesc nici alte perioade ale anului cand un discount este usor accesibil. Pentru orice pachet turistic ales, indiferent daca este vorba de grup sau nu, 20% reducere pentru cazarea ce se incadreaza in perioada martie – 10 aprilie.

Sursa:Internet