CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportPolitica RomaniaRoute.ro
Termeni si conditii de utilizareGenerale
Site-ul www.RomaniaRoute.ro este un site comercial, proprietate a S.C.Secure System SRL, numita in continuare RomaniaRoute, care permite efectuarea de rezervari de oferte turistice. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea RomaniaRoute. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii de pe site-ul www.RomaniaRoute.ro, implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos.

1. Utilizarea informatiilor.
Accesarea site-ului www.RomaniaRoute.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate RomaniaRoute se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la RomaniaRoute in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. RomaniaRoute garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.RomaniaRoute.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al RomaniaRoute. Pe site-ul www.RomaniaRoute.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Firma RomaniaRoute nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Categorii de utilizatori
A. Firme de turism Orice operator de turism poate folosi serviciile oferite de site-ul www.RomaniaRoute.ro, cu respectarea prezentelor "Termeni si conditii" si a legislatiei in vigoare. Inscrierea si validarea firmelor in baza noastra de date se va face numai dupa verificarea corectitudinii informatiilor prezentate. Astfel, RomaniaRoute isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor primite. Firmele de turism membre ale site-ului www.RomaniaRoute.ro au dreptul de a-si prezenta ofertele turistice si imaginea firmei si de a primi rezervari si cereri de oferta din partea vizitatorilor site-ului. Responsabilitatea pentru corectitudinea, valabilitatea sau actualitatea datelor prezentate revine in exclusivitate firmelor de turism. In cazul in care o firma membra va introduce in mod intentionat informatii eronate sau de natura a aduce prejudicii imaginii RomaniaRoute sau site-ului www.RomaniaRoute.ro, RomaniaRoute isi rezerva dreptul de a sterge respectivele informatii sau, dupa caz, de a invalida firma respectiva fara nici un avertisment si de a lua masurile legale care se impun. Prezenta in cadrul site-ului www.RomaniaRoute.ro a firmelor de turism se face in baza unui acord cu firma RomaniaRoute si care le va fi comunicat in momentul inscrierii. Inscrierea este gratuita si nu implica nici un fel de obligatii financiare decat in momentul in care se opteaza pentru unul dintre pachetele de promovare existente in oferta RomaniaRoute.
B. Vizitatori
1. Neinregistrati - pot accesa paginile site-ului si se pot folosi de informatiile continute de acestea, dar nu au posibilitatea de a face rezervari si cereri de oferte turistice, nu pot participa la concursuri organizate pe site si nu pot introduce mesaje in sectiunile dedicate.
2. Inregistrati - acestia completeaza un formular cu datele de identificare si, in urma inscrierii in baza de date a www.RomaniaRoute.ro, pot face rezervari si cereri de oferte turistice, pot participa la concursuri si au posibilitatea de a introduce mesaje in rubricile corespunzatoare. RomaniaRoute garanteaza confidentialitatea datelor personale ale vizitatorilor sai si se obliga sa nu le foloseasca decat in conformitate cu legislatia in vigoare si cu acordul persoanelor vizate. In cazul rezervarilor si cererilor de oferta vor fi transmise firmelor de turism doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Prin folosirea site-ului www.RomaniaRoute.ro vizitatorii sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii contului si a parolei de acces , ca si pentru toate activitatile care au loc prin folosirea acestora. De asemenea, inteleg sa raspunda pentru orice daune produse site-ului www.RomaniaRoute.ro sau RomaniaRoute in conformitate cu legile in vigoare.
Informatiile furnizate la inregistrarea in site-ul www.RomaniaRoute.ro vor permite RomaniaRoute sa:
- identifice utilizatorii serviciilor sale;
- transmita informatiile necesare firmelor de turism pentru confirmarea rezervarilor;
- contacteze vizitatorii pentru probleme de relatii cu clientii, daca este cazul.
Membrii www.RomaniaRoute.ro vor primi periodic informari despre ofertele turistice/ speciale introduse in site, despre functiile noi ale acestuia, ca si orice alte noutati legate de domeniul de activitate al site-ului. De asemenea, prin inscrierea in baza noastra de date, utilizatorii serviciilor oferite de www.RomaniaRoute.ro sunt de acord sa primeasca informari si oferte de la firmele de turism inscrise in site. In ambele situatii ( emailuri de la RomaniaRoute sau de la firmele partenere ), vizitatorii inregistrati au optiunea de dezabonare de la aceste newsletter-uri.

Important!
Orice persoana care viziteaza site-ul www.RomaniaRoute.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal firmei RomaniaRoute isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: RomaniaRoute sa-i trimita prin email buletine informative cu privire la ultimele noutati aparute pe site; prelucrarea acestor date si informatii personale de catre RomaniaRoute in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale. In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie , dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Date Contact" din site.

3. Calitatea serviciilor.
Obligatiile RomaniaRoute se rezuma la administrarea site-ului si la verificarea datelor firmelor si ale vizitatorilor inscrisi in cadrul site-ului www.RomaniaRoute.ro. Reclamatiile legate de calitatea serviciilor turistice prestate se fac numai catre firma de turism care le furnizeaza sau catre autoritatile in drept.

4. Litigii.
Prin folosirea site-ului www.RomaniaRoute.ro (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta ), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea RomaniaRoute sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

5.Dispozitii finale
Societatea RomaniaRoute isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.RomaniaRoute.ro si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. Societatea RomaniaRoute nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.RomaniaRoute.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora. RomaniaRoute isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului www.RomaniaRoute.ro, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele membre sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

DATE CONTACT:
SC Secure System SRL
str. Romania Muncitoare, nr. 52, Craiova, Dolj
Telefon: 0724 746368
Email contact: daianum@romaniaroute.ro
Email vanzari: reclama@romaniaroute.ro
Reclamatii si sugestii: webmaster@romaniaroute.ro
Yahoo Messenger ID: romroute