CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportAgentii turistice


Christian Tour - Agentia Timisoara ( Timisoara )


Date contact:

Telefon: 0256433205
Fax: +40 256 433
Email: timisoara@christiantour.ro
Pagina WEB: www.christiantour.ro


Descriere agentie:
Insula Corfu , Zakyntos, Creta , Thassos, Halkidiki, Paralia Katerini, Nei Pori sunt cateva din destinatiile pe care Christian Tour, considerat cel mai mare tour-operator pe Grecia , le opereaza in sistem charter pentru anul 2008 cu plecari directe din aproape toate orasele tarii ( autocar ) si plecari din Timisoara, Cluj si Bucuresti pentru zborurile charter cu avionul.

Turcia si Croatia sunt alte doua destinatii promovate in acest an de Christian Tour .

De ce vacanta visata costa mai putin cu Christian Tour?

1. Pentru ca avem propria flota de autocare
Unul dintre secretele preturilor pe care vi le oferim este ca va vom duce la destinatia dorita cu propria noastra flota de autocare. Acest lucru inseamna ca, eliminand un intermediar, si anume firma transportatoare, ne permitem sa iti oferim tarife mai scazute.

2. Pentru ca pentru ofertele de avion utilizam aeronave in sistem charter
Ca sa iti ofere pachete turistice de calitate la un pret convenabil, Christian Tour opereaza zboruri charter. In acest mod, beneficiezi de reduceri semnificative ale tarifelor de transport aerian.

3. Pentru ca obtinem discount-uri de cantitate
Pentru a satisface solicitarile celor aproximativ 20.000 de turisti care aleg anual CHRISTIAN TOUR, rezervam un numar mare de vile, de hoteluri si de locuri pentru avion, pentru care depunem garantii. Astfel obtinem discount-uri de cantitate de la furnizori, ceea ce se traduce in tarife mai mici pentru tine.

4. Pentru ca iti platesti vacanta asa cum vrei tu
In momen


Oferte speciale afisate

NU EXISTA OFERTE ACTIVE