CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportAgentii turistice


Agentia Riedler ( Iasi )


Date contact:

Telefon: 0232/406016
Fax: 0232/406016
Email: office@riedler.ro
Pagina WEB: www.riedler.ro


Descriere agentie:
Drumul Dumneavoastra catre transportul civilizat, european, a inceput alaturi de noi, la firma Riedler, in anul 1994 cu mult entuziasm si cu convingerea ca se poate realiza un astfel de deziderat in conditiile socio-economice din acea perioada. Parcursul pana aici nu a fost deloc usor, dar nici lipsit de satisfactii: am strabatut cu turisti toata Europa, ba am ajuns si in nordul Africii, ne-am straduit si am facut fata exigentelor clientilor si colaboratorilor nostri ori de cate ori am fost solicitati.

Pentru a veni in intampinarea beneficiarilor finali ai serviciilor noastre de transport, din martie 2002, ne-am extins activitatea si in turism. Asa a aparut agentia de turism Riedler, agentie tour-operatoare, membra A.N.A.T. - din dorinta de a putea pune la dispozitia Dumneavoastra programe cat mai complete, cat mai diferite dar si atent construite.

In paralel cu aceste programe turistice, departamentul transporturi se preocupa cu la fel de multa atentie de cursele regulate interne, de acum recunoscute de catre clientii nostri de pe traseele Iasi - Brasov, Brasov - Iasi, Bucuresti - Iasi si Iasi - Bucuresti.

Ne-am straduit sa avem pentru clientii nostri autocare noi, inzestrate cu tehnologii actuale, produse cu renume, pentru ca experienta ne-a invatat ca orice calator, pana la destinatie traieste drumul.

Astazi, tanara noastra echipa si parcul auto va stau la dispozitie pentru a va putea propune cea mai convenabila si eficienta solutie la solicitarile Dumneavoastra de transport si/sau turism.

Va multumim ca apelati la serviciile noastre si va mai asteptam pe la noi de cate ori va fi nevoie!
Oferte speciale afisate

NU EXISTA OFERTE ACTIVE