CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportAgentii turistice


Exponent Travel ( Bucuresti )


Date contact:

Telefon: 0212520994
Fax: 0212520630
Email: oficce@exponenttravel.ro
Pagina WEB: www.exponenttravel.ro


Descriere agentie:
EXPONENT TRAVEL este o agentie de turism cu sediul in Bucuresti care are drept scop asigurarea de servicii turistice de cea mai buna calitate din punct de vedere al eficientei, standardelor profesionale si excelentei in activitatea de turism.

Compania noastra este membru al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania, avand o echipa cu experienta pregatita sa faca fata oricaror cereri de servicii turistice din partea clientilor nostri.

Obiectivul nostru este satisfacerea cerintelor turistilor prin dezvoltarea unor relatii de durata, bazate pe incredere, cu clientii nostri, atat persoane fizice, cat si companii, care vor realiza in cel mai scurt timp ca este o adevarata placere sa lucreze cu agentia noastra.

Avem contracte cu hoteluri din toata tara, putem organiza calatorii individuale si pentru grupuri in tara si in strainatate intr-o varietate de locatii si spatii de cazare, organizari de evenimente , rent-a-car, etc.

Declaratia noastra de intentie este angajamentul nostru pentru excelenta, creativitate si integritate.Va multumim pentru timpul pe care ni-l acordati si speram ca acesta sa fie primul pas catre o relatie de lunga durata de care suntem siguri ca vor beneficia ambele parti.


Oferte speciale afisate

NU EXISTA OFERTE ACTIVE