CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportAgentii turistice


CMB Travel ( Bucuresti )


Date contact:

Telefon: 3113105
Fax: 3113106
Email: maria.robu@cmbtravel.ro
Pagina WEB: www.cmbtravel.ro


Descriere agentie:
CMB TRAVEL vine in sprijinul celor care se ocupa de organizarea calatoriilor de afaceri in marile companii, precum si al tuturor oamenilor de afaceri, oferindu-le servicii specializate.
Noi putem pregati calatoria in cele mai mici amanunte de la obtinerea documentelor necesare si inminarea acestora direct dumneavoastra, la birou sau acasa, pina la organizarea intilnirilor de afaceri, oriunde ati vrea sa aiba loc.
Pe linga transport si cazare, va putem furniza detalii despre cursele aeriene spre destinatiile care va intereseaza, cu ajutorul unui sistem computerizat, si sintem in masura sa va obtinem preturi avantajoase la hotelurile din marile orase ale lumii.
La destinatie, ne putem ocupa de deplasarea catre locurile in care va desfasurati activitatea, de organizarea unor intilniri de afaceri, angajarea unor translatori profesionisti etc.
Componenta turistica a unei calatorii de afaceri nu trebuie neglijata, iar CMB TRAVEL poate aranja excursii de scurta durata, vizite la obiectivele turistice importante, va poate rezerva bilete la un spectacol sau locuri la un restaurant celebru.
CMB TRAVEL nu se rezuma la a oferi clientilor sai doar bilete de avion, ci o gama intreaga de servicii aditionale, strins legate de managementul calatoriilor cu avionul.
Pe linga rezervari de bilete, obtinerea vizelor necesare si rezolvarea altor probleme organizatorice, echipa noastra este pregatita sa va ofere itinerarii personalizate, care cuprind informatii despre cursa dumneavoastra, orarul zborurilor si chiar starea vremii de la destinatie.
Clientii nostri stiu ca pot conta pe sprijinul nostru in orice situatie, indiferent pe ce aeroport din lu


Oferte speciale afisate

NU EXISTA OFERTE ACTIVE