CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportAgentii turistice


Clasic Turism (Bucuresti) ( Bucuresti )


Date contact:

Telefon: 0213212608
Fax: 0213212608
Email: office@clasicturism.ro
Pagina WEB: www.clasicturism.ro


Descriere agentie:
Agentia Clasic Turism functioneaza pe baza licentei de turism nr. 2454/19.10.2005 si are sediul in Bucuresti.
Clasic Turism selecteaza in oferta sa locuri atragatoare, gazde minunate, gastronomie specifica zonei si isi propune ca prin serviciile sale sa depaseasca asteptarile clientilor sai.
Cu noi turistii isi pot crea in mod interactiv propriile programe, in functie de locurile, conditiile si preturile dorite: noi facem aceste programe posibile!
Prin contractul pe care il incheiem cu fiecare turist, acesta primeste garantia ca serviciile turistice prestate sunt conform asteptarilor si exigentelor sale. Turistul este asigurat in caz de insolvabilitate sau faliment al firmei.
Servicii oferite:
„« cazari si alte servicii conexe la pensiuni agroturistice, vile, hoteluri din tara si strainatate (in tranzit, pentru sejur sau circuit)
„« excursii la cerere sau preorganizate, individuale sau de grup, in tara sau in strainatate, asistate de ghizi profesionisti
„« vanzari de bilete de odihna si tratament la mare, la munte sau in statiuni balneoclimaterice
„« vanzari/rezervari de bilete de avion, autocar, tren, vapor etc. (destinatii interne/externe)
„« organizarea de congrese, simpozioane, conferinte, cantonamente, evenimente speciale (sarbatori de Paste, de Craciun, de Anul Nou, onomastici sau aniversari, banchete etc.)
„«


Oferte speciale afisate

NU EXISTA OFERTE ACTIVE