CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportAgentii turistice


Agentia Mareea (Bucuresti) ( Bucuresti )


Date contact:

Telefon: 0216192584
Fax: 0216192584
Email: bucuresti@mareea.ro
Pagina WEB: WWW.MAREEA.RO


Descriere agentie:
MAREEA este unul din touroperatori cu experienta pe piata serviciilor turistice, care si-a castigat prestigiul prin calitatea si promptitudinea serviciilor, avand in spate o echipa de adevarati profesionisti.

Înfiinþatã în 1998, ca societate cu capital privat, MAREEA a devenit în cei 9 ani de activitate una dintre cele mai importante agenþii de turism turoperatoare din România. Firma a investit nu numai în extinderea propriei sale reþele de agenþii de turism, ci ºi în crearea unei reþele de parteneri puternice ºi în creºtere, într-o bunã infrastructurã de comunicare ºi în pregãtirea unei echipe tinere ºi dinamice de specialiºti.


Compania MAREEA a avut o evolutie ascendenta pe piata turistica, lucru dovedit prin prezenta in topurile realizate de Camera de Comert si Industire a Romaniei: Locul I in Topul Firmelor din Regiunea Vest, Locul II in Topul National al Firmelor - sectiunea microintreprinderi, Diploma de excelenta pentru prezenta 3 ani consecutiv in topul firmelor de profil. In prezent compania are filiale in mai multe orase din tara: MAREEA Deva, MAREEA Timisoara, MAREEA Cluj Napoca, MAREEA Bucuresti si MAREEA Neptun iar reteaua agentiilor revinzatoare este de peste 500.Oferte speciale afisate

NU EXISTA OFERTE ACTIVE