CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportAgentii turistice


CRTT ( Targu-Mures )


Date contact:

Telefon: 0265 264495 Email: crtt@clicknet.ro, office@crtt.ro
Web: crtt.ro
Nume obiectiv: CRTT


Descriere agentie:


crtt s-a infiintat in anul 1993 ca societate pe actiuni cu capital integral privat, avand ca principal obiect de activitate servicii de turism intern si turism extern.


Desfasurandu-si activitatea intr-un spatiu modern (sediul administrativ al agentiei) colectivul de salariati, cu o experienta indelungata in turism, a cautat dintotdeauna sa-si multumeasca clientii prin servicii promte si de inalta calitate, abordand programe turistice de toate genurile: sejururi individuale in tara (litoral, munte, delta) si in strainatate, circuite internationale in grup, bilete de odihna si tratament, programe speciale pentru tineret, pelerinaje religioase, turism de afaceri, rezervari hoteluri, bilete avion si autocar, curse charter si de linie, organizari de congrese, conferinte si simpozioane. Agentia incheie polite de asigurare medicala, carte verde, etc.
Realizarile agentiei au fost rasplatite, ani in sir, de CCI a judetului Mures cu un onorant loc 1 in "Topul firmelor muresene - SECTIUNEA TURISM".Oferte speciale afisate

NU EXISTA OFERTE ACTIVE