CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBUCURESTI Localitatea: Bucuresti
Hotel Athenee Palace Hilton
Adresa: HOTEL ATHENEE PALACE HILTON, Bucuresti, Romania, Strada Episcopiei, nr.1-3
Telefon si fax:
DESCRIERE

? Construit in 1914, hotelul Athenee Palace Hilton are o traditie indelungata in ceea ce priveste ospitalitatea. Multi ani numele a fost sinonim cu servicii de cel mai inalt nivel, confort si gastronomie. Recent renovat si redeschis, hotelul este primul din Bucuresti ce ofera o gama larga de servicii pentru oamenii ce calatoresc in interes de afaceri sau cei care se afla in cautare de relaxare.


? Hotelul este situat in inima centrului de afaceri si cumparaturi al Bucurestiului, in apropierea centrlor de interes istoric si cultural si la distanta mica de ambasade, banci si birouri guvernamentale.


Camere

? Hotelul Athenee Palace Hilton are 272 camere si apartamente de lux, cu vedere spre Piata Revolutiei, Calea Victoriei sau curtea hotelului. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat si incalzire individual reglabile, sistem de inchidere electronic, seifuri, TV cu programe locale si internationale prin cablu, telefon direct, modem (RJ11), minibar si uscator de par. Trei etaje sunt rezervate nefumatorilor si 5 camere sunt accesibile persoanelor cu handicap. Vizitati clubul de sanatate pentru a innota, a face sauna, o sedinta la solar, masaj si, desigur, antrenament fitness.

 • Hilton Guest Room: Treziti-va intr-o camera luminoasa si spatioasa de 33mp/355sq.ft cu vedere spre Piata Revolutiei, Calea Victoriei sau gradina interioara a hotelului. Ramaneti sa lucrati la birou, conectat la internet wireless sau relaxati-va savurand filme la comanda.

 • Executive Room: Fiti invitatul privilegiat al hotelului in aceste camere traditionale de 33mp/355sq.ft ce ofera acces Executive Lounge cu servicii de check-in si check-out private. Puteti ramane sa lucrati la birou, conectat la internet wireless si cu ziare la indemana. Atentii pentru dumneavoastra: halat de baie pufos, papuci de camera, ziare si apa minerala.


  ? La doar 40min de Aeroportul Henri Coanda, Athenee Palace Hilton are 11 sali de conferinta pentru 2-400 de persoane, un centru de afaceri si Executive Lounge.


  ? Puteti savura specialitati italienesti la Resetaurantul lui Roberto sau delicatese internationale in Braseria hotelul
 • PRETURI
  Nespecificat

  Mesaje si opinii

  mariana ardelean Data postarii: 2010-12-15 22:17:23

  de ce preturile nu se pot vedea pe internet??