CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBUCURESTI Localitatea: Bucuresti
Hotel Minerva
Adresa: HOTEL MINERVA, Bucuresti, Romania - Strada Gheorghe Manu nr. 2-4, sector 1
Telefon si fax:
DESCRIERE

? Hotel Minerva se numara printre cele mai cunoscute hoteluri in Bucuresti, in primul rand datorita amplasamentului sau ideal, in plin centrul orasului, aproape de orice punct important al capitalei si deasemenea datorita serviciilor de calitate prestate. Situarea sa pe o artera principala a Bucurestiului intre Piata Romana si Piata Victoriei, aproape de zonele cu birouri si firme precum si de zonele comerciale si, nu in ultimul rand, in vecinatatea celor mai luxoase restaurante si cazinouri din Bucuresti, fac din Hotel Minerva una dintre cele mai bune alegeri pentru un sejur in Bucuresti.

? Hotelul are avantajul de a se situa intr-o zona rezidentiala si de a fi inconjurat de cladiri frumoase cu arhitectura veche.


Camere

? In cursul anului 2007 a fost inaugurata aripa noua a hotelului. Astfel, capacitatea hotelului a crescut de la un numar de 86 la 155 spatii de cazare (camere single, duble, apartamente) si insumeaza un numar de 231 locuri.

? Camerele sunt decorate cu stil si echipate cu:
 • aer conditionat cu telecomanda
 • Tv prin cablu
 • telefon cu linie directa pentru apeluri internationale
 • minibar
 • conectare la internet prin dial-up in fiecare camera

  ? Camerele din aripa noua a hotelului sunt dotate cu instalatie centralizata de aer conditionat, telefon, mini bar, TV, Pay TV, acces Internet wireless, seif, uscator de par, halat baie, kit cosmetic, oferind oaspetilor nostri un grad sporit de confort.


  Bar si restaurant

  ? Restaurantul Nan Jing, primul restaurant cu specific chinezesc deschis ?n Rom?nia, v? ofer? o gam? divers? de preparate din legume, carne de pui, porc, vit?, pe?te ?i fructe de mare, pe care le pute?i savura in salonul nostru, la birou sau acasa. Restaurantul are 120 locuri si este renumit mai ales pentru preparatele chinezesti dar si pentru bucataria romaneasca sau internationala si ? bineinteles - pentru calitatea serviciilor.

  ? In holul de la parter este deschis in permanenta barul hotelului unde se poate servi o cafea buna, o prajitura proaspata, o bere sau orice alta bautura. De asemenea room?service-ul functioneaza in permanenta.


  Conferinte

  ? La parterul hotelului se afla si un Business Centre, care asigura servicii de internet, copiere, fax, telefon, tehnoredactare. Pe etajul 1, hotelul pune la dispozitie o sala de tratative, cu o capacitate de 24 locuri la masa rotunda, dotata cu retroproiector, ecran de dimensiuni 1m/1m, tv, video, fleep chart, aer conditionat, etc.


  ? La parterul aripii noi, a fost recent inaugurata o sala multifunctionala, cu suprafata de 230 mp, oferind astfel posibilitatea de a gazdui evenimente corporate de amploare precum: lansari de produse, conferinte, seminarii, cocktail-uri, dar si evenimente personale. Pentru actiuni de mai mica amploare, sala de conferinte poate fi dimensionata in functie de preferinte si de numarul de participanti.


  Alte servicii

  - Business Centre - computer, imprimanta, copiator.

  - Serviciu de receptie 24h.

  - Schimb valutar;

  - Parcare gratuita - 18 locuri;

  - Rent a car;

  - Spalatorie;

  - Accesul cu animale de casa nu este permi
 • PRETURI
  Nespecificat

  Mesaje si opinii


  Nu exista mesaje