CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBUCURESTI Localitatea: Bucuresti
Hotel Charter Otopeni
Adresa: HOTEL CHARTER OTOPENI, Bucuresti-Otopeni, Romania - Drumul Odaii 1D, Otopeni
Telefon si fax:
DESCRIERE

? Hotelul Charter a fost inaugurat in iulie 2006 si este situate la 4 km. de Aeroportul International Otopeni, pe DN1, pe sensul de mers inspre Bucuresti si la 5 km. de centrul expozitional Romexpo.


? Hotelul are in compunere 16 CAMERE DUBLE cu pat matrimonial, aer conditionat, televizor cu ecran plat. balcon, minibaruri, birou cu linie telefonica directa si port pentru fax si port internet, baie cu dus si uscator de corp, yale cu card pentru accesul in camere.

? APARTAMENTELE JUNIOR sunt de mari dimensiuni (45 mp.) si au in compunere o zona de living cu fotolii, canapele de piele si masuta de cafea. Aceste apartamente au pat king size (2X2 metrii) si in baie au cazi Jacuzzi si uscatoare de corp. Deasemenea sunt echipate cu aer conditionat, televizor cu ecran plat si diagonala mare, linie telefonica directa, port internet si yale cu card pentru accesul in camere.

? APARTAMENTELE KING au un design deosebit de camerele traditionale de hotel. Fiecare apartament are dimensiuni generoase (in jur de 60 mp), si sunt compuse dintr-un pat matrimonial si doua paturi single, televizor cu ecran plat si diagonala mare, aer conditionat, linie telefonica directa si port la internet, acces in camere cu cartele magnetice, baie cu cada jacuzii, uscator de par si multe altele. Fiecare apartament King poate caza 4 persoane.

? Restaurantul de la parter ofera mancare romaneasca si internationala si mic dejun de tip buffet suedez care nu este inclus in pretul camere
PRETURI
Nespecificat

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje