CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBUCURESTI Localitatea: Bucuresti
Hotel Armonia
Adresa: HOTEL ARMONIA, Bucuresti, Romania - Calea Mosilor nr.112
Telefon si fax:
DESCRIERE


? Construit din temelii si conceput in stil european, cu tot confortul unui hotel de aceeasi categorie din Madrid, Roma, Paris sau oricare alta capitala vest-europeana, Armonia este hotelul preferat al oamenilor de afaceri si al persoanelor obisnuite sa nu le lipseasca nimic.


? Situat pe Calea Mosilor nr. 112, in centrul Bucurestiului, foarte aproape de Piata Unirii, Piata Universitatii si Piata Rosetti, veti descoperi in Hotelul Armonia locul in care va va face placere sa va invitati prietenii si cunostintele sau sa il recomandati cu toata increderea celor care au nevoie de o gazda ospitaliera si indatorata in totalitate oaspetilor sai.


? Restaurantul Armonia va va delecta nu numai cu mancaruri alese din gastronomia romaneasca si internationala, ci si cu o muzica ambientala, perfect armonizata cu starea dum- neavoastra de spirit.


? Hotelul Armonia dispune de 31 de camere (5 single, 3 double, 23 matrimoniale), confortabil si ultramodern mobilate, cu grupuri sanitare proprii, cu baie, incalzire centrala, sistem de climatizare / ventilare.

? Armonia este echipat informational pana in cele mai mici detalii: Internet, tv-cablu, telefon cu linie directa interna si internationala. In fiecare camera, minibar, iar la receptie, seif de pastrare a valorilor personale.

? La Armonia aveti la dispozitie, de asemenea, dupa preferinte, salonasul de mic dejun sau barul.


? Un garaj incapator, o parcare la suprafata, servicii de calitate pentru satisfacerea oricarei nevoi, toate va sunt asigurate ireprosabil de un personal profesionist, educat la nivel european, permanent zambitor, ospita- lier si de buna calitate umana.<
PRETURI
Nespecificat

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje