CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportCaras Severin Localitatea: Baile Herculane
Hotel Ferdinand
Adresa:
Telefon:
0255/561.121
Fax:
0255.561.131
Email: office@hotel-ferdinand.ro
WEB: www.hotel-ferdinand.ro
DESCRIERE
Beneficiind de o locatie privilegiata in centrul istoric al statiunii Baile Herculane, in imediata apropiere a celebrei statui a lui Hercules, hotelul Ferdinand va ofera toate facilitatile unei locatii linistite si extrem de primitoare.
Este locul potrivit pentru petrecerea vacantelor, pentru efectuarea unei cure balneare complete sau pentru reuniuni de afaceri.
Situat in centrul statiunii Baile Herculane, in SV Romaniei, la 16 km. de orasul-port Orsova si la 170 km. de aeroportul Timisoara, accesul la hotel este asigurat atat pe sosea cat si pe calea ferata (gara Baile Herculane).
Hotelul Ferdinand pune la dispozitia oaspetilor sai 48 de camere cu doua paturi sau cu pat matrimonial si 5 apartamente foarte comfortabile.
Toate incaperile sunt echipate cu: minibar, televizor color, cablu TV, telefon cu acces direct la liniile internationale,acces internet wireless, uscator de par, bai proprii cu cabine de dus, halate de baie, climatizare.
Alte servicii oferite: micul dejun inclus in tariful de cazare, pastrarea valorilor la receptie, spalatorie, parcare auto pazita (cu camere video), servicii de alarm-clock, servicii de secretariat (fax, fotocopiere, etc.), programe de excursii, drumetii, magazin cu obiecte de stricta utilitate,miniclub pentru copii.
SERVICII MASA
Restaurantul Ferdinand, cu o capacitate de 84 de locuri, va sta la dispozitie cu un menu variat din bucataria internationala si traditionala, intr-o ambianta placuta, desavarsita de un serviciu profesionist si deopotriva amabil.
Gradina de vara a hotelului Ferdinand este cea mai placuta surpriza pe care o oferim oaspetilor nostri. Romantica, intima… nu lasa loc altor descrieri… doar invitatiei de a va lasa sedusi de farmecul ei.


AGREMENT: centru Spa, centru de fitness, gradina-terasa in stil romanesc, cu foisoare,bar de zi, minicub pentru copii.

BAZA DE TRATAMENT:
La Baile Herculane principalul factor terapeutic, alaturi de aerul cu o puternica ionizare negativa, il reprezinta bogatia izvoarelor sulfuroase, termo-minerale si cloruro-sodice, indicate atat pentru cura externa cat si pentru cea interna, atat in tratamentul afectiunilor reumatismale severe cat si in profilaxia anumitor boli.
Indicatii terapeutice
In cura externa:
- boli ale aparatului locomotor (afectiuni ale articulatiilor, muschilor, tendoanelor);
- boli ale sistemului nervos periferic;
- intoxicatii cu plumb si alte metale grele;
- boli ale aparatului respirator;
- afectiuni ginecologice.
In cura interna:
- boli ale tubului digestiv si ale glandelor anexe;
- boli de nutritie;
- unele boli ale rinichilor si cailor urinare.
Baza de tratament a hotelului Ferdinand include sectorul fizio-electroterapie si sectorul hidroterapie, cu urmatoarele proceduri terapeutice:
- electroterapie: ultrasunete, ultrascurte, curenti diadinamici, interferentiali, nemectron, magnetodiaflux;
- masaje de intretinere, de relaxare,masaje faciale, masaj cu rosi vulcanice
- hidroterapie: kinetoterapie, bai cu sulf, bai termo-saline, bai cu plante, bai galvanice, dus subacval, jacuzzi cu cromotrapie ,etc.;
- parafina , drenaj limfatic
- impachetari cu namol
- impachetari cu ciocolata, cu alge marine
- sauna
- piscina

DOTARI
Toate incaperile sunt echipate cu: minibar, televizor color, cablu TV, telefon cu acces direct la liniile internationale,acces internet wireless, uscator de par, bai proprii cu cabine de dus, halate de baie, climatizare.
PRETURI
03.01-30.06.2013

cam.single - 190 lei/noapte
cam.dubla - 230 lei/noapte
apartament-370 lei/noapte

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje