CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportCaras Severin Localitatea: Caransebes
Hotel Armando
Adresa: HOTEL ARMANDO, Caransebes, Caras-Severin, Romania - Str. Libertatii nr. 35
Telefon si fax:
DESCRIERE

? Situat pe una din arterele principale ale Caransebesului Hotel Armando a fost construit intr-o casa din anii 1900 apartinind unui medic faimos al orasului, care a fost renovata si aminteste de fastul acelor ani.

? Hotelul nostru va ofera o combinatie perfecta intre pozitionarea centrala si confortul care va permite o relaxare totala intr-o atmosfera eleganta si linistita.


Cazare

? Camerele dispun de baie proprie, cu cabina de dus, complet utilata.

? Fiecare camera este dotata cu un sistem propriu de climatizare, temperatura din camera putind fi potrivita dupa preferintele dvs.

? La demisol se afla restaurantul hotelului cu o capacitate de 56 de locuri. Alte facilitati includ servicii de telefonie interna si internationala, legatura Internet permanenta, parcare auto, paza 24/7.


Restaurant

? Intr-o ambianta eleganta si intima veti redescoperi la joie de vivre savurind specialitati ale diferitelor bucatarii nationale pregatite de talentatul nostru bucatar.

? De la mancaruri fine, bucataria internationala pana la traditionala bucatarie romaneasca restaurantul va asteapta intr-o atmosfera unica. Locul unde pasionatii de cultura si gastronomie regasesc rafinamentul gustului si aromelor.


Facilitati

? Pentru a va simti cat mai confortabil Hotel Armando va pune la dispozitie:

-camere cu sistem de climatizare individuala

-minibar

-telefonie interna si internationala

-legatura permanenta la Internet

-parcare pentru masina pazita 24/7

PRETURI
Nespecificat

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje