CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportHunedoara Localitatea: Hunedoara
Hotel Rusca
Adresa: HOTEL RUSCA, Hunedoara, Romania - B-dul Dacia nr.10
Telefon si fax:
DESCRIERE

? Hotelul Rusca este situat in centrul orasului Hunedoara la 1,5 Km departare de cel mai important punct de atractie turistica Castelul Corvinilor. Hotelul a fost recent renovat si se incadreaza in categoria hotelurilor de trei stele, oferind conditii de cazare si servicii ce imbina ospitalitatea cu performanta.

? Devenind clientul nostru, veti beneficia de cele mai bune conditii pentru petrecerea unei vacante in judetul Hunedoara. In afara Castelului Corvinilor, puteti face un tur al cetatilor dacice, o vizita la gradina dendrologica din Simeria sau va puteti bucurati de baza de agrement a lacului Cincis.

? Daca, dimpotriva, va aflati in Hunedoara in interes de afaceri,o sala moderna de conferinte va sta la dispozitie.


Cazare

? Hotelul dispune de 106 camere recent renovate si mobilate.

? Cazarea include:

- micul dejun,

- parcare pazita,

- televizor cu acces la 36 de canale.


? Fiecare camera a hotelului este dotata cu televizor color de ultima generatie diagonala de 57 cm cu telecomanda, putand fi receptionate 36 de posturi. Acest serviciu este gratuit!

? Pentru ca in zilele calde de vara sa aveti la indemana o bautura rece, camerele hotelului sunt dotate cu mini bar modern cu o capacitate de 50 l. Serviciu se acorda la cerere.

? Baile sunt de curand renovate la standarde inalte de calitate, dispun de cabina de dus, chiuvera si wc. Baile din apartamente sunt dotate cu instalatie pentru vibro masaj cu anumite reglaje si radio incorporat.


Restaurant

? Va asteptam in restaurantul nostru,fie ca sunteti clienti ai hotelului,sau doriti sa savurati un meniu de calitate intr-o ambianta placuta,asigurata de o servire ireprosabila si un decor intim si elegant.

? Sala are o capacitate de 180 de locuri.

? Se pot organiza

 • Nunti
 • Botezuri
 • Receptii
 • Cocktailuri
 • Orice alt eveniment la cerere

  ? Bucataria este dotata cu cele mai noi tehnologii in domeniu, combinand savuroasele retete ale bucatariei romaneasti cu rafinate delicatese internationale, ce pot satisface cele mai exotice dorinte culinare.
 • PRETURI
  Nespecificat

  Mesaje si opinii


  Nu exista mesaje