CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportMaramures Localitatea: Baia Mare
Hotel Mara
Adresa: HOTEL MARA Baia Mare, Maramures, Romania - Bd Unirii nr.11
Telefon si fax:
DESCRIERE

  Situat in extremitatea nordica a Romaniei, la granita cu Ucraina, Maramuresul este arealul unde traditii stramosesti, portul popular si arta veche se pastreaza ca nicaieri in alta parte a Romaniei. De aceea alementul primordial al turismului in Maramures este viata satului. Bisericile de lemn sunt adevarate capodopere de arta populara. Ele se intilnesc in aproape fiecare sat din Maramures, fiind chiar repere pe plan mondial, cea mai mare constructie din lemn din Europa fiind biserica de maici din Barsana - 62m.


Hotel Mara

? Situat in plin centru civic al orasului, la doar 1 Km de gara si 11 Km de aeroport, Hotelul Mara este punctul dumneavoastra de reper in Baia Mare.

? Mara este un hotel modern, recent renovat si redecorat. Dispune de 225 de locuri respectiv 95 camere duble, 25 camere single, 4 apartamente dotate cu baie, minibar, TV color, programe prin satelit, telefon international, fax, seif si parcare proprie, rent-a-car.


Camere

? Categoria 3***: camere single / duble / matrimoniale / apartamente / garsoniere.

Dotari: minibar, TV color / cablu, telefon international, aer conditionat, acces internet, jacuzzi, uscator par, facilitati pentru persoane cu handicap.

? Categoria 2**: camere single / duble / matrimoniale / apartamente.

Dotari: minibar, TV color / cablu, telefon international


Restaurant

? Restaurantul Mara se individualizeaza nu doar prin meniuri gustoase, ci si printr-o atmosfera confortabila si eleganta data de spatiul extins luminat printr-o cupola uriasa de sticla, de culorile calde, de vitraliile expuse intr-o forma moderna.

? Cele 250 locuri ale restaurantului ofera posibilitatea organizarii de mese festive: banchete, nunti, coktail-uri, aniversari, Revelion.

? Completate de o servire profesionala, meniurile satisfac toate gusturile turistilor romani sau straini. Specialitatile restaurantului si preparatele traditionale maramuresene sunt apreciate in mod deosebit de turisti.
Fiecare preparat este asociat cu sortimentul de bautura ales special.

? Barul restaurantului ofera vinuri din toate podgoriile tarii, o gama larga de specialitati de bauturi si diferite coktail-uri.

? Terasa Mara cu o capcitate de 60 locuri va asteapta in zilele calduroase de vara sa gustati produsele fast food oferite si sa va racoriti cu bauturi alcoolice si nealcoolice


Sala de conferinte

Sala dispune de 150 de locuri si este echipata cu aparatura audio-video.
PRETURI
Nespecificat

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje