CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportMures Localitatea: Sighisoara
Hotel Casa Wagner
Adresa: HOTEL CASA WAGNER, Sighisoara, Mures, Romania - Piata Cetatii nr.7
Telefon si fax:
DESCRIERE

? Hotelul dispune de 22 de camere, atat apartamente spatioase, cat si camere double si single. Toate camerele sunt dotate cu baie, TV si telefon.

? Cele 2 cladiri care gazduiesc acum complexul sunt inscrise pe lista monumentelor istorice aflate in patrimoniul mondial. Fiecare colt al casei a fost scos la lumina fiind decorat cu minutiozitate, incaperile casei fiind mobilate cu mobilier antic sasesc, vechi de peste 100 de ani. Restaurantul cu bolti gotice de la parter poate gazdui 80 de persoane si ofera o gama variata de preparate culinare traditionale si internationale.

? Terasa interioara (cap. 80 locuri) este locul ideal pentru a petrece momente de relaxare la umbra nucului batran. In Crama Casei (cap. 80 locuri) va puteti bucura de o colectie aleasa de vinuri si bauturi si asculta muzica live in compania lautarilor.

? Sala de conferinta in stil amfiteatru are o capacitate de 130 de locuri iar sala in stil careu sau consiliu o capacitate de 30 de locuri (sistem de traducere simultana, video-proiector, ecran, flip-chart, TV si DVD).? Casa Wagner asigura servicii complete in urmatoarele domenii: nunti, banchete, receptii, seri tematice, degustari de vinuri, mese festiv
PRETURI
Nespecificat

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje