CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportMures Localitatea: Sighisoara
Hotel Sighisoara
Adresa: HOTEL SIGHISOARA, Mures, Romania - Str. Scolii nr. 4-6
Telefon si fax:
DESCRIERE

Localizare

? Situat in plin centru istoric, in cetatea medievala a Sighisoarei, HOTEL SIGHISOARA isi imparte farmecul cu turnurile, cladirile vechi si strazile de piatra care-l strajuiesc. Astfel, oaspetii hotelului au privilegiul de a imbina confortul de trei stele cu simplitatea, rafinamentul si bunul gust specifice secolelor trecute.

? Hotelul Sighisoara, in inima cetatii medievale va asteapta ... pentru zile de neuitat !


Camere

? Hotelul isi asteapta vizitatorii cu 29 de camere (single si duble) si 3 apartamente amenajate confortabil, dupa standardele pietei occidentale, fiecare din acestea avand o personalitate proprie prin tipul de mobilier si designul interior exploatat in mod diferentiat.

? Camerele si apartamentele hotelului Sighisoara au o atmosfera medievala si pemit o vedere spre intreaga cetate a Sighisoarei din cel mai bun unghi.

? Toate camerele dispun de TV color legate la reteaua de cablu, care furnizeaza o varietate mare de programe.

? Prin telefonul interurban de care dispune fiecare camera, aveti acces telefonic rapid in intreaga lume. Roomservice-ul sta la dispozitia oaspetilor nostri 24 de ore din zi, oferind o gama larga din bauturile si preparatele noastre.

? Camerele hotelului Sighisoara sint dotate cu bai moderne care satisfac cerintele cele mai inalte ale oaspetilor.


Restaurant

? La restaurantul localului oaspetii pot savura specialitati culinare gatite dupa retete alese, in compania vinurilor de vita nobila atent selectionate si servite la crama si barul restaurantului. In restaurantul hotelului se pot servi cele mai variate creatii culinare.

? Separeul restaurant, ofera o atmosfera ideala pentru intilniri de afaceri sau pentru evenimente erganizate in grup restrins.

? Restaurantul din Hotel Sighisoara va asteapta!


Sala de conferinte

? Sala de conferinte dotata cu utilitati specifice pretentiilor momentului constituie unul din atuurile hotelului, aici existand si fresca din secolul XVI restaurata si conservata. Sala are ca fundal o gravura din anul 1575 care a fost restaurata si conservata.


Bar/Crama

? Hotelul Sighisoara dispune de o crama la subsol unde oaspetii hotelului pot degusta cele mai nobile vinuri romanesti.

? In remarcabilul bar din incininta hotelului Sighisoara, oaspetii pot savura bauturi fine, specialitati de cafea sau pot pur si simplu sa citeasca unul din marile ziare care sint puse gratuit la dispozitie.

? De remarcat este si aici, ambientul medieval, care se reda din architectura unica a hotelului, bolte gratioase ale tavanului, colturi retrase ...

? Si aici, atmosfera originala si calduroasa ale hotelului Sighisoara, favorizeaza si garanteaza o seara reusita.


Beauty Center

? Este un complex pentru frumusetea si sanatatea dumneavoastra, aflat in incinta Hotelului "SIGHISOARA" cuprinde:

 • SALA DE FITNESS cu aparate eficiente pentru intretinerea si dezvoltarea tonusului muscular care determina mentinerea unei forme fizice si psihice optime.
 • SAUNA FINLANDEZA pentru detoxifiere si meditatie JACUZZI CU 6 POSTURI SI 4 LOCURI pentru relaxare si hidromasaj.
 • SOLARIUM SUN VISION VERTICAL CU 48 DE TUBURI-bronzare rapida si de lunga durata in conditii de maxima protectie.
 • SALON DE FRUMUSETE cu servicii de :
  - COAFURA - tunsori si schimbari de stil,vopsit si aplicat suvite,tratamente si masti ale parului, coafat de zi sau de ocazie,etc.

  - COSMETICA - tratamente antirid ,masti cu parafina,peeling si masaj facial,epilat cu ceara de unica folosinta,machiaj etc.

  - MANICHIURA-PEDICHIURA - clasica, frantuzeasca, aplicari de strasuri.

  - MASAJ de relaxare, intretinere si terapeutic.


 • PRETURI
  Nespecificat

  Mesaje si opinii


  Nu exista mesaje