CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportPrahova Localitatea: Sinaia
Hotel Mara Sinaia
Adresa: HOTEL MARA, Sinaia, Prahova, Romania - Platoul Izvor, Str. Toporasilor, nr. 1
Telefon si fax:
DESCRIERE

? Aflat la citiva kilometri distanta de centrul localitatii Sinaia - la o distanta de 122 km de Bucuresti si 49 km de Brasov - Hotelul Mara, inaugurat in 1996, este unul dintre cele mai bune structuri de cazare din tara. Serviciile sint impecabile, iar camerele spatioase ofera o excelenta panorama montana.

? Construit in 1995, Mara depaseste toate celelalte hoteluri in ceea ce priveste confortul si calitatea serviciilor.


Cazare

? 256 de locuri in 138 de camere, dintre care 22 single, 18 double twin (cu paturi separate), 50 matrimoniale, 20 duble matrimoniale de lux, 19 duplex, 4 apartamente Junior, 4 apartamente Senior si un apartament de lux.

? Dotari: televizor color, minibar, telefon cu acces international, instalatie de aer conditionat, baie cu cada, uscator de par, dus flexibil, conectare la Internet prin dial-up pentru 56 de camere, 30 de camere pentru nefumatori.


Facilitati / Servicii

 • sali de conferinta: Sala Valea Regilor (parter) - 200 de locuri; Sala Panorama (mezanin) - 180 de locuri, ideal pentru receptii si cocteiluri; Sala Magura (mezanin) - 80 de locuri, cabine de traducere simultana; Sala Foisor (mezanin) - 70 de locuri; Sala Poiana (mezanin) - 40 de locuri;
 • 3 sali ateliere - 45 de locuri fiecare, luminate si natural, dotate cu instalatie de aer conditionat, posibilitate de conectare la Internet, servicii de secretariat - fax, copiator, echipament audio-video;
 • restaurant clasic - 150 de locuri;
 • bar de zi - 80 de locuri
 • piscina
 • sauna
 • PRETURI
  Nespecificat

  Mesaje si opinii


  Nu exista mesaje