CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportSibiu Localitatea: Sibiu
Hotel Continental Forum
Adresa: HOTEL CONTINENTAL FORUM, Sibiu, Romania - B-dul Unirii 10
Telefon si fax:
DESCRIERE

? Compania Continental Hotels a preluat hotelul de doua stele Bulevard din Sibiu si l-a redeschis.

? Cladirea se afla in apropierea centrului istoric al orasului, avand fatada principala orientata spre sud, catre Teatrul National si este un adevarat simbol al istoriei si ospitalitatii sibiene.

? Cladirea este o bijuterie care se descrie prin unicitate si originalitate iar spatiul interior, modern si primitor, este locul de intalnire pentru oameni de pretutindeni, un spatiu al dialogului intre stiluri si atitudini.


Camere

? In nuante de bleu, crem si albastru, va asteptam in cele 134 de camere dispuse pe 3 nivele plus 1 apartament prezidential situat la etajul 4 care ofera o panorama superba a muntilor din zare. Hotelul Continental Forum are urmatoarea structura a camerelor:
 • 30 de camere single,
 • 60 de camere duble matrimoniale,
 • 34 de camere duble twin,
 • 10 apartamente (dintre care trei sunt apartamente Junior, alte trei sunt apartamente amenajate pentru persoane cu dizabilitati si mobilitate redusa, iar 4 sunt apartamente executive).

  ? La dispozitia clientilor sunt si camere pentru nefumatori precum si camere executive. Toate camerele au aer conditionat, acces la internet, uscator de par, telefon, televizor, minibar.


  Restaurant

  ? Balkan Bistro este situat la parterul hotelului asteptand oaspetii sa guste preparatele cu specific balcanic.

  ? La Balkan Bistro savurati un meniu extrem de variat cu specialitati turcesti, albaneze, macedonene, romanesti, croate, grecesti, sarbesti etc. (100 locuri, Program 12.00 - 15.00 / 17.00 - 23.00).

  ? Crama este amplasata la subsol, chiar in pivnita originala a fostei cafenele Habermann (celebra cafenea construita in 1876, loc de intalnire si reper al vietii culturale sibiene). In acest spatiu, pe langa atmosfera boema si plina de farmec, vinul si mancarea buna au mare greutate. (70 locuri, Program 12.00 - 22.00).


  Salon mic dejun

  ? Salonul de mic dejun este situat la parterul hotelului, in cadrul restaurantului Balkan Bistro. Sala are o capacitate de 100 locuri si este deschis de la ora 6:30 la ora 10:30.

  ? Se ofera clientilor si Mic dejun Dimineata Devreme (intre orele 4:30 ? 6:30) si Mic dejun tarziu (intre orele 10:30-12:30)


  Terasa

  ? Continental Forum se mandreste cu trei terase: terasa Balkan Bistro, terasa Tekaffe si o gradina interioara.
  Puteti savura mancarea sau doar o specialitate de cafea in aer liber chiar in centrul orasului.


  Bar

  ? Va invitam sa petreceti cateva clipe de relaxare in Barul de zi situat in holul hotelului. Aici puteti degusta o gama variata de cockailuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice.

  ? Tekacaffe este locul ideal pentru o portie de energie. Specialitatile de cafea si ceai impreuna cu delicioasele produse ce patiserie vor transforma momentele petrecute in barul Tekaffe intr-o dependenta.


  Intalniri si conferinte

  ? Hotelul are 6 sali de conferinta dotate cu flipchart, videoproiector, retroproiector, traducere simultana, video & TV, ecran, instalatie de sonorizare, laptop, acces internet; serviciile de secretariat includ fotocopiere, tehnoredactare, primire/transmitere fax-uri.


 • PRETURI
  Nespecificat

  Mesaje si opinii


  Nu exista mesaje