CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportSibiu Localitatea: Bazna
Hotel Expro Spa
Adresa: HOTEL EXPRO, Bazna, Sibiu, Romania
Telefon si fax:
DESCRIERE

Structura bazei de cazare

? Hotelul nostru dispune de 50 locuri de cazare, repartizate in 4 apartamente, 18 camere duble si 6 camere single.


Structuri de alimentatie publica

? Hotelul nostru dispune de un restaurant cu o capacitate de 80 locuri, doua baruri cu o capacitate totala de 65 locuri si un salon de servire a micului dejun cu o capacitate de 50 locuri.


Structuri de tratament si intretinere

? Hotelul detine o baza de tratament cu o capacitate de cca. 120 pacienti, fiind dotat cu cabinete de kinetoterapie, electroterapie, parafina, masaj, dus scotian, impachetari cu namol, bai galvanice, sala de fitness, sauna, piscina acoperita cu apa sarata.


Agrement

? Hotelul are in dotare terenuri de tenis, baschet, volei, piscina acoperita cu apa sarata, piscina in aer liber, sala de fitness, sauna, existand si posibilitatea efectuarii unor excursii in zona, etc.


Alte informatii utile

? Ambianta hotelului este deosebita, putand satisface cele mai exigente gusturi, oferta noastra fiind diversificata, de la turismul de sanatate la cel de afaceri, toate acestea alaturi de o bogata oferta de odihna si agrement. In cadrul hotelului va oferim o gama vasta de servicii cum ar fi: room service, vanzarea de ilustrate, ziare, articole de stricta necesitate, inchirieri jocuri distractive, comisioner, spalat-calcat lenjerie, pastrarea obiectelor de valoare, servicii de xerox si fax, inchiriere echipament sportiv. Toate aceste servicii sunt astfel imbinate incat sa va ofere un sejur deosebit.

PRETURI
Nespecificat

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje