CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportSibiu Localitatea: Sibiu
Hotel Palace Resort & SPA
Adresa: HOTEL PALACE DUMBRAVA, Sibiu, Romania - Str. Padurea Dumbrava nr.1
Telefon si fax:
DESCRIERE

Localizare

? Ideal situat la liziera padurii Dumbrava, intr-un cadru natural deosebit de frumos si linistit, la 4 km de centrul Sibiului, intr-un peisaj marcat de prezenta stejarilor seculari, ce a fost completat cu rafinament, pentru a crea un ambient menit a raspunde celor mai exigente pretentii in domeniul turismului individual sau de grup.


? Hotelul Palace Dumbrava Sibiu este un hotel de 4 stele, punand la dispozitia clientilor sai un spatiu de cazare de 25 apartamente si 2 suite, piscina, parc , terasa, loc de joaca pentru copii si 3 restaurante specifice: precum si o spatioasa sala de conferinte.Dotari camere

? Fiecare camera, elegant mobilata si dotata cu living si dormitor separat, satisface exigentele maximului confort, amenajarea camerelor dovedind un gust desavarsit si o deosebita atentie pentru detaliile ce asigura confortul, incluzand pay-TV, acces internet si aer conditionat.

? Serviciul nostru de Room Service este in permanenta la dispozitia clientilor.


? Hotelul se bucura de experienta unui management profesional si competent ce asigura oferirea de servicii turistice ireprosabile celor mai exigente cerinte!? Va asteptam cu drag in Sibiu la Palace Dumbrava!

PRETURI
Nespecificat

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje