CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportTimis Localitatea: Timisoara
Hotel Best Western Ambassador
Adresa: HOTEL BEST WESTERN AMBASSADOR, Timisoara, Romania - Str. Mangalia nr.3
Telefon si fax:
DESCRIERE

? Rafinamentul decorului, subliniat de linia sobra, dar ?n acelasi timp calda, precum si de mobilierul de colectie, menit a facilita calatoria catre un timp al opulentei si stralucirii, sunt motive suficiente pentru a sustine cele patru stele ?nscrise pe frontispiciul hotelului.

? Conceput pentru exigentele tuturor, dotat cu instalatii de climatizare, ascensor, facilitati pentru persoane cu handicap locomotoriu, hotelul este pregatit pentru a raspunde oricaror dorinte ale clientilor sai.


Camere

? Capacitatea maxima a hotelului este de 120 de locuri, in camere economic, camere standard, camere business, apartamente executiv sau apartamente Imperial. Camerele luxos mobilate sunt echipate cu aer conditionat, mini-bar, cablu TV, pay TV, linie telefonica directa internationala, acces Internet wireless, fax, seif in fiecare camera, bai cu jacuzzi.

? Fiecare camera este decorata in alta culoare si exista de asemeni camere pentru nefumatori. Serviciul de room-service va sta de asemenea la dispozitie.


Restaurant

? Pentru o seara de neuitat va invitam ?n restaurantul de lux AMBASSADOR IN STYLE, unde personalul de elita va sta la dispozitie pentru a va ?ncanta cu bucate alese ale bucatariei traditionale si internationale.

? Restaurantul poate fi deasemenea locul ideal pentru organizarea unor evenimente speciale precum nunti, botezuri, cocktailuri ?ntr-o atmosfera romantica, acestea devenind astfel de neuitat pentru dumneavoastra si invitatii dumneavoastra.


Conferinte

? Pentru ?nt?lnirile cu partenerii dvs. de afaceri sau ptr organizarea unor simpozioane puteti beneficia se salile de conferinte Doria si Ambassador, cu o capacitate de 100 respectiv 150 locuri dotate cu tehnologie de ultima ora: vidoeproiector, retroproiector, sistem de sonorizare, microfoane, flipchart, internet WAN si LAN etc, pentru a satisface ?n totalitate nevoile dumneavoastra.


Relaxare

? ?n timpul liber suntem ?ncantati sa va invitam ?n centrul de relaxare al hotelului unde va asteapta o sala de fitness, solar, sauna, salonul de masaj.

? Sejurul Dumneavoastra poate fi completat cu momentele de relaxare oferite de specialistii nostri, care va ajuta sa redescoperiti echilibrul dintre trup si suflet.
PRETURI
Nespecificat

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje