CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportTimis Localitatea: Timisoara
Hotel Boca Junior
Adresa: HOTEL BOCA JUNIOR, Timisoara, Timis, Romania - Str. Simion Bãrnutiu nr. 29
Telefon si fax:
DESCRIERE

? Hotelul Boca Junior a fost proiectat pentru a satisface cele mai pretentioase cereri ale clientilor. Cele patru stele ale hotelului se traduc prin rafinament, seriozitate, eleganta si stil. Indiferent ca va aflati in restaurant, in sala de conferinte, in camera sau in barul de noapte, veti avea surpriza sa descoperiti ca totul este pregatit pentru a va simti cat mai confortabil. Rafinamentul placerii va deveni nu doar filosofie, ci si realitate.


Localizare

? Hotelul Boca Junior se afla, practic, la mijlocul distantei dintre Aeroportul International Timisoara si centrul orasului. De aici, in maxim zece minute puteti ajunge cu masina la cele mai importante institutii.


Servicii

? Hotelul va ofera toate facilitatile de care aveti nevoie pentru ca sejurul sa fie unul mai mult decat placut. Sala de conferinte, cu o capacitate de 25 de locuri, va ofera oportunitatea de a nu va deplasa prin tot orasul pentru o intalnire de afaceri. Aici aveti toate facilitatile pentru o intalnire de succes - videoproiector, laptop, internet si telefon cu acces international.

? Iar pentru a fi in forma pentru intalnire, sauna, sala fitness, salonul de frizerie si coafura va stau la dispozitie.

? De asemenea, puteti apela la serviciile spalatoriei. Pentru a va depozita valorile puteti folosi seiful hotelul.

? Parcarea hotelului este securizata in permanenta, iar pentru clienti este gratuita. La cerere, hotelul poate asigura transportul spre gara sau aeroport.


Camere

? Cele 32 de camere ale hotelului se disting prin confortul si facilitatile oferite. Fiecare dintre ele este dotata cu aer conditionat, cablu TV cu 50 de programe plus un program pentru adulti gratuit, internet, telefon cu acces international si minibar.


Restaurant

? Specialistii in arta gastronomica si colectiile de vinuri sunt ingredientele ideale pentru un pranz de neuitat sau o cina romantica.

? Specialitatile casei iti ofera o noua perspectiva a placerii de a savura o mancare deosebita. Restaurantul are o capacitate de 60 de locuri si poate fi usor adaptat pentru dineuri, intalniri de afaceri sau mese festive.

PRETURI
Nespecificat

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje