CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportTimis Localitatea: Timisoara
Hotel Delpack
Adresa: HOTEL DELPACK, Timisoara, Romania - Strada Glad 51-53
Telefon si fax:
DESCRIERE

? Hotelul Delpack este cel mai nou hotel de 4 stele din oras, cu un stil arhitectural cubist, de departe cel mai elitist hotel al orasului, cu un design rafinat si finisaje de cea mai buna calitate.

? Hotelul este amplasat in centrul vechi al orasului Timisoara, cartierul Elisabetin, cartier compus in exclusivitate din case si vile, zona linistita si plina de verdeata. Hotelul se afla la o distanta de 5 minute de Catedrala Ortodoxa sau Opera Timisoara, adica centrul orasului, sau la 3 minute de Gara de Nord a orasului, punctul feroviar cel mai important, la 20 de minute de Aeroportul International Henri Coanda.


? Hotelul dispune de 80 de locuri de cazare, in format de camere single, duble, matrimoniale, apartamente, apartamente nuptiale, sala de conferinta de maxim 80 de locuri, restaurant de maxim 90 de locuri cu terasa, bar capacitate maxima 50 de locuri, centru SPA si 20 de locuri de parcare situate in curtea hotelului.


Cazare

? Camerele hotelului sunt foarte spatioase, dotate cu
 • internet,
 • televizor,
 • clima,
 • seif,
 • minibar,
 • uscator de par,
 • paturi foarte mari
 • si finisaje de cea mai inalta calitate.


  Restaurant

  ? Restaurantul hotelului este situat la parter, cu o capacitate de maxim 90 de locuri, are un ambient placut creat de luminile cristaline disipate de candelabrele din sticla de murano care ocupa intreaga suprafata a tavanului auriu si reflecta in oglinzile negre care imbraca cei doi stalpi ai portalului stilizat din mijlocul restaurantului.

  ? Restaurantul are bucatarie internationala si este deservita de un personal cu inalta calificare in arta culinara; va ofera cele mai rafinate delicatese din peste, fructe de mare, miel sau salate din cele mai exotice fructe sau legume.


  SPA

  ? In centru SPA puteti sa va refaceti apeland la masaje sau alte metode de relaxare si intretinere corporala, peeling corporal sau masaje cu roci vulcanice sau relaxarea pe baza cromoterapiei sau aquaterapiei.

  ? Centrul SPA este situat la subsolul hotelului, cu o suprafata totala de 200 mp, are in dotare salon de masaj, salon de fizioterapie, solar, sauna finlandeza cu infrarosu, hammam, dusuri cascada, dusuri emotionale, minipiscina jacuzzi cu hidromasaj, sala de sp
 • PRETURI
  Nespecificat

  Mesaje si opinii


  Nu exista mesaje