CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBihor Localitatea: Baile Felix
Hotel President Baile-Felix
Adresa: HOTEL PRESIDENT, Baile Felix, Bihor, Romania
Telefon si fax:
DESCRIERE

  COMPLEX PRESIDENT**** situat in BAILE FELIX, pe drumul european E79 ORADEA-DEVA la km. 10, la liziera padurii, intr-un cadru natural deosebit (la altitudinea de 140m), ofera conditi excelente pentru relaxare, tratament, dar si pentru intalniri de afaceri.


? Hotel President din Baile Felix ofera 68 de locuri pentru cazare dispuse astfel: 6 camere single, 13 camere cu pat matrimonial, 11 camere cu doua paturi si 2 apartamente.

? Hotel President din Baile Felix dispune de urmatoarele dotari:
 • instalatii de climatizare,
 • minibar,
 • telefon cu acces international direct,
 • room service,
 • parcare interioara.

  ? Restaurant, terasa, salon mic dejun, sala de conferinte cu acces la internet.


  Restaurant

  ? Complexul PRESIDENT**** dispune de asemenea de un restaurant de 80 locuri, de o terasa cu specific rustic, salon mic dejun 40 locuri si 2 sali de conferinte 40 de locuri fiecare, cu acces direct Internet.

  ? Restaurantul ofera ?ntr-o ambianta placuta, preparate culinare delicioase, din bucataria rom?neasca si internationala.


  Sanatate

  ? Piscine cu apa termala acoperite si in aer liber, sauna, sala de fitness, baza de tratament.

  ? Complexul PRESIDENT**** dispune de piscina - atat acoperita, cat si in aer liber - cu apa termala, sauna de 16 persoane, sala de fitness, si baza de tratament. Complexul PRESIDENT**** ofera servicii complete de hidrokinetoterapie, masaj manual, electroterapie (galvanizari, ionoforeza, curenti diadinamici, curenti Trebert, curenti STOCH, TENS, curenti exponentiali, modulatii, interferentiala, curenti subacvali), kinetoterapie, EKG, electrodiagnostic.


  Agrement

  ? Relaxare si excursii la obiective turistice din Oradea si judetul Bihor.
  ? Pentru agrement, la cererea clientilor, organizam excursii pentru vizitarea orasului Oradea - Palatul Baroc (1762), Muzeul "Tarii Crisurilor", Sirul Canonicilor (construit ?n 1773, format dintr-un culoar de peste 100 m), vizitarea diferitelor obiective turistice - Pestera Ursilor, Pestera Focul Viu, Pestera Meziad, Cetatile Ponorului (rezervatie naturala complexa alcatuita din 3 avene uriase, si un rau subteran), vizitarea statiunii Stana de Vale situata la o altitudine de 1100 m.
 • PRETURI
  Nespecificat

  Mesaje si opinii


  Nu exista mesaje