CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBihor Localitatea: Oradea
Hotel Lyra
Adresa:
Telefon:
0040-359-415200
Fax:
0040-359-415201
Email: office@hotel-lyra.ro
WEB: www.hotel-lyra.ro
DESCRIERE
Hotelul Lyra*** este situat in Oradea pe Drumul European 60 (Calea Clujului 195), la 5 minute de intrarea dinspre Cluj Napoca si la 15 minute de centrul orasului.

Hotelul a fost deschis in luna iunie a acestui an si abordeaza conceptul modern de bed & breakfast. Amplasat pe un drum european, hotelul se adreseaza segmentului reprezentat de calatorii in interes comercial sau de afaceri, turistii aflati in tranzit, agentii de vanzari sau turistii care viziteaza orasul.
Hotelul ofera servicii de cazare cu mic dejun in conditii de calitate superioara la preturi mici. Cele 27 de camere sunt echipate modern cu paturi confortabile, birou, televizor, internet (prin cablu), aer conditionat, minibar.
Barul cochet, amplasat in lobby, completeaza oferta cu un bogat sortiment de bauturi de calitate. Accesul la internet in sistem wireless ofera oaspetilor nostri posibilitatea utilizarii PC-ului in zona receptiei si a barului.
Sala pentru evenimente speciale a hotelului poate gazdui pana la 12 invitati si se potriveste perfect seminariilor, trainingurilor sau intalnirilor de afaceri. Dotarile salii sunt specifice intalnirilor business: internet, TV LCD, DVD, videoproiector, computer.
Echipa hotelului Lyra a fost cu grija selectionata dintre cei mai pasionati profesionisti care sunt hotarati sa va ofere servicii de calitate si sa va convinga sa reveniti cu placere.
DOTARI
aer conditionat, minibar, TV cablu, internet, detector fum, buton alarma
PRETURI
120 lei/ camera single;
160 lei/camera double;
300 lei/apartament;

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje