CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBrasov Localitatea: Brasov
TWINS APARTHOTEL
Adresa:
Telefon si fax:
0368410710; 0368430016
Email: rezervari@vilatwins.ro
WEB: www.vilatwins.ro
DESCRIERE
Vila este situata intr-o zona linistita, in orasul de la poalele Tampei, la doar 4 minute de mers cu masina de Centrul Istoric al Brasovului, la 5 minute de Centrul Civic al Brasovului si la numai 20 de minute de cea mai apropiata partie de ski - Poiana Brasov. Prin contrast, fata de atmosfera actuala din hoteluri si pensiuni, vila noastra a fost proiectata pentru a satisface orice exigenta, fiind un loc plin de personalitate, care asigura intimitate si confort tuturor clientilor nostri.

Vila dispune de propria curte pentru parcare, monitorizata cu camere video pentru siguranta dvs. Este locul ideal pentru a veni cu familia deoarce vila dispune de propria curte unde copiii se pot juca, fiind usor de supravegheat. Accesul in curtea interioara a vilei, in parcare, cat si in vila se face electronic ( pe baza de telecomanda ) pentru a oferi siguranta 100% clientilor nostri.

Twins Apart Hotel e asezat într-o pozitie strategica fie pentru cei ce vor sa viziteze Brasovul, fie pentru turismul în scopuri profesionale, fie pentru turismul de placere:centrul acestui splendid oras este la o distanta de Twins Apart Hotel de doar câteva minute de mers cu masina sau cu mijloacele de transport public ce sunt foarte comode. Puteti sa plecati în explorarea Brasovului fara sa va faceti griji în ceea ce priveste întoarcerea: autobuzele de noapte garanteaza o legatura continua cu zona. Hotelul este de fapt localizat în Racadau, pe strada Calcarului nr. 9, in spatele Panoramicului.

Magazinul Star, strada pietonala cu centrele sale comerciale, magazinele, restaurante, baruri, sunt situate la 2 minute de mers cu masina de la hotel sau poti ajunge la ele mergând pe jos ( 20 – 30 minute ) si poti sa-ti lasi masina în parcarea noastra asigurata. Gara Brasov si Autogara sunt la 10 minute distanta de mers cu masina de Twins Apart Hotel sau cu mijloc de transport in comun si deasemenea, pentru cei ce folosesc propriul mijloc de transport e usor si rapid de ajuns dinspre toate intrarile in Brasov. Aeroportul international din Bucuresti - Otopeni este la 161 kilometri de Brasov, se poate ajunge în aproximativ 2 ore de mers cu masina.

Personalul vilei se straduieste sa va ofere servicii de inalta calitate si sa va indeplineasca cerintele in masura posibilitatilor.
PRETURI
Apartament single: 209 lei/noapte;
Apartament double: 238 lei/noapte;
Apartament triple: 292 lei/noapte;
Apartament family: 346 lei/noapte;

Tarifele includ 9% Tva si toate taxele!
Mic dejun sumplimentar: 18 lei/persoana

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje