CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportCluj Localitatea: Cluj Napoca
Best Western Plus Fusion Hotel
Adresa:
Telefon:
0264-501820 / 0733-055923
Fax:
0264-501821
Email: rezervari@bestwesterncluj.ro
WEB: www.bestwesterncluj.ro
DESCRIERE
Best Western Plus Fusion Hotel din Cluj-Napoca este primul Hotel Best Western Plus din România, categoria superioara hotelurilor obisnuite sub marca Best Western.

Best Western Fusion Hotel din Cluj-Napoca este încadrat în categoria hotelurilor de 4 stele si ofera o gama completa de servicii de înalta calitate precum si posibilitatea organizarii de evenimente locale si internationale într-o atmosfera cosmopolita relaxanta si calduroasa;

Best Western Plus Fusion Hotel se întinde pe o suprafata; totala; de 7000 m2 si ofera cazare în Cluj-Napoca, atât turistilor cât si oamenilor de afaceri. Dispunem de 89 camere din care 40 camere cu doua paturi, 42 camere cu pat matrimonial, camere pentru persoane cu dizabilitati, 7 apartamente.

În cadrul Hotelului pot fi organizate conferinte, seminarii, întâlniri de afaceri pentru 16 si pâna la 400 de persoane.
Cele trei sali de conferinta de 400 de persoane, 130 de persoane, 16 persoane dispun de aer conditionat, posibilitate de conectare la linia telefonica si internet wireless de mare viteza. Salile sunt disponibile concomitent iar dotarea cu echipamentele necesare asigura premisele unor întâlniri de afaceri reusite.

Restaurantul City Fusion din Cluj-Napoca cu o capacitate de 90 de locuri, se caracterizeaza prin eleganta, finete si clasicism îmbinate cu multa ingeniozitate. Iluminarea restaurantului este data de nuante calde de bej, auriu si aramiu, iar peretele de sticla al acestuia ofera invitatilor un sentiment de apartenenta la atmosfera de afara.
DOTARI
Aer conditionat,
LCD,
TV cablu,
Internet de mare viteza,
Halate de baie,
Uscator de par,
Mini bar,
Room service,
Welcome tray
Produse de îngrijire personala,
Acces cu card

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje