CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBistrita-Nasaud Localitatea: Bistrita
Hotel Coroana de Aur
Adresa: HOTEL COROANA DE AUR, Bistrita Nasaud, Romania - Piata Petru Rares nr.4
Telefon si fax:
DESCRIERE

Hotel Coroana de Aur din Bistrita, unicat in Romania si pe mapamond, mentionat in celebrul roman DRACULA al irlandezului BRAM STOKER, hotel in care a fost ca oaspete si unul din principalele personaje ale romanului, avocatul Jonathan Harker, care s-a simtit la noi ca la mama acas? ofera clientilor sai calitate, servicii si valoare.

? Situat ?n inima Bistritei, hotelul va ofer? tot confortul si serviciile pe care le asteptati. Personalul nostru sta la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi un sejur cat mai agreabil.

Hotelul dispune de 123 de camere, totalizand 231 de locuri de cazare, dispuse astfel:
 • camere cu un pat sau paturi matrimoniale 14
 • camere duble 97
 • camere cu trei paturi 9
 • apartamente 2


  ? Fiecare camera este echipata cu baie si toaleta, telefon, radio, televizor. Accesul la cele trei etaje ale hotelului se face pe scari sau cu liftul.

  La parter, din holul hotelului, se poate intra direct fie in restaurant, fie in cofetarie, in cabinetul particular DRACULINA sau in salonul JONATHAN HARKER - cel mai interesant loc din hotel. In aceasta camera fostul rege al Romaniei - Mihai I - a servit masa regala impreuna cu sotia si suita regala si a semnat in CARTEA DE AUR a salonului.

  Bucataria este la dispozitia dumneavoastra cu o mare varietate de feluri de mancare din carne de porc, vaca, pui, peste, vanat, vegetale, fructe si paine la cuptor. Mancarurile sunt pregatite dupa retete romanesti sau internationale. Veti gasi de asemenea o mare varietate de bauturi alcoolice: vinuri si bere de provenienta romaneasca sau de peste hotare. Veti descoperi ce inseamna cu adevarat ospitalitatea in Bistrita. In plus, preturile sunt accesibile pentru toti oaspetii nostri.
 • PRETURI
  Nespecificat

  Mesaje si opinii


  Nu exista mesaje