CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBrasov Localitatea: Poiana Brasov
Hotel Sportul
Adresa: HOTEL SPORTUL, Poiana Brasov, Romania
Telefon si fax:
DESCRIERE

Trei hoteluri - patru anotimpuri
Petreceti o vacanta minunata la Sport, Bradul sau Poiana, trei hoteluri de inalta clasa in Poiana Brasov, statiunea montana considerata a fi in topul turismului romanesc.
Situata in zona centrala a tarii, Poiana Brasov ofera conditii excelente atat pentru sporturile de iarna, cat si pentru relaxare pe intreaga durata a anului. Statiunea asigura toate tipurile de piste de schi, de la cele usoare la cele dificile, localizate langa Complexul Ana Hotels. Oferta este completata de scoala profesionala de schi si centrul de inchiriere.

SPORT, BRADUL si POIANA sunt cele mai moderne hoteluri din statiune. Proprietarul, Ana Hotels Brasov, a fost numita companie joint venture la sfarsitul anului 1996, iar Ana Group detine majoritatea actiunilor. Aceste hoteluri au fost construite in anii 30 (Sport) si 60 (Bradul si Poiana), dar o reconditionare substantiala a inceput la sfarsitul lui 1996, la scurt timp dupa achizitionare. Suma totala la care s-au ridicat aceste costuri a atins 6 milioane USD.

Ana Hotels are 200 camere (1/5 din capacitatea de cazare a statiunii) si poate gazdui seminarii, conferinte si intalniri de afaceri. Majoritatea oaspetilor sunt de peste hotare.
PRETURI
Nespecificat

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje