CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBrasov Localitatea: Predeal
Hotel Rozmarin
Adresa: HOTEL ROZMARIN, Predeal, Romania - Mihail Saulescu, nr.159
Telefon si fax:
DESCRIERE

? Gazda primitoare, o adevarata ?casa departe de casa? pentru toti oaspetii sai, Complexul Rozmarin reprezinta alegerea ideala atat pentru turismul de recreere sau refacere cat si pentru cel de afaceri si conferinte.

? Cadrul natural spectaculos, cu o vedere panoramica asupra Vaii superioare a Timisului si asupra Masivelor Postavarul si Piatra Mare, si consistenta produsului turistic, recomanda Complexul Hotelier Rozmarin din Predeal ca o destinatie pentru toate anotimpurile.


? Hotel Rozmarin este situat pe bulevardul principal si ofera clientilor sai 132 locuri in camere single, duble sau apartamente.


? Dispuse pe patru etaje, accesul fiind facil datorita ascensorului si oferind o panorama spectaculoasa, camerele spatioase si apartamentele generoase ofera conditii ideale de odihna dupa o zi de sedinta, de sport sau drumetie.

? Hotelul are restaurant si parcareParcarea privata, pusa la dispozitie gratuit, reprezinta un element suplimentar de siguranta pentru cei ce calatoresc cu masina.? Centrul de Conferinte cuprinde 5 sali (capacitate intre 10 si 100 de locuri), dotate cu mobilier modern, modular, echipamente standard (ecran proiectie, flipchart, whiteboard), aparatura multimedia, TV, video sau DVD, acces internet.

PRETURI
Nespecificat

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje