CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBrasov Localitatea: Predeal
Hotel Orizont
Adresa: HOTEL ORIZONT, Predeal, Brasov, Romania - Str. Trei Brazi, nr.6
Telefon si fax:
DESCRIERE

? Statiune de odihna de importanta nationala, accesibila in toate anotimpurile Predealul este un cunoscut centru al sporturilor de iarna. Climat montan tonic-stimulativ, cu veri racoroase (temperatura medie in iulie este de 15?C) si ierni friguroase (media lunii ianuarie este sub -5?C). Temperatura medie anuala este de 5?C si media precipitatiilor de 1000 mm anual. Stratul de zapada dureaza peste 100 de zile anual. Aerul curat, fara praf si alti agenti alergici, bogat in ozon si radiatii ultraviolete, atmosfera ionizata si presiunea relativ scazuta a aerului sunt principalii factori de cura recomandati in tratamentul neuroasteniei, pentru revigorarea organismelor slabite, pentru recuperarea ulterioara suprasolicitarilor fizice sau intelectuale, pentru tratamantul tulburarilor endocrine si a problemelor de crestere a copiilor.
? Hotelul Orizont este situat in Predeal la 50m de E15 (DN1) - soseaua Brasov - Bucuresti la 800m de gara Predeal si la 140 km de Aeroportul Bucuresti Otopeni.

Are legatura spre Cabana Trei Brazi, se afla in apropierea punctelor de acces spre trasee montane (Secui, Timisul de Sus, Timisul de Jos) si este la 1 km de partia de ski (o alta zona de trasee montane: Cabana Susai, Garbova, Clabucet, Piatra Mare).

Este situat de asemenea in apropiere de Castelul Peles si de castelul Bran. Privelistea de la altitudinea de 1100 m este magnifica.? Facilitati pentru simpozioane si conferinte (4 sali de conferinte, capacitate 180 locuri dotate cu echipament tehnic)

// Room service - 24 de ore la dispozitie
// Inchirieri auto
// Valet service
// Rezervari bilete avion
// Inchiriere echipament sportiv
// Transport la aeroport
// Transfer la partie
// Casa de schimb valutar
// Magazin de cadouri
// Spalat - calcat lenjerie
// Frizerie, coafor, cosmetica
// 60 locuri parcare masini
// Taxi
// Xerox

PRETURI
Nespecificat

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje