CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



PRETURILE LA SERVICIILE DE MASA SI CAZARE DE PE LITORAL


 PRETURILE LA SERVICIILE DE MASA SI CAZARE DE PE LITORAL 

 

Odata cu deschiderea “Inscrieri Timpurii”, desfasurat pana pe 31 martie 2009, cea mai cautata destinatie a fost cu precadere litoralul Marii Negre, anunta ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism). In ciuda faptului ca acest program se incheie astazi, exista in continuare oferte de early booking si pachete cu bonusuri, de care turisti pot profita in urmatoarea perioada, pentru vacanta de vara petrecuta la malul marii. 
Operatorii de turism au cosntatat faptul ca programul ANAT a triplet numarul de inscrieri fata de anul precedent, anunta Money Channel. Cea mai cautata statiune de pe litoralul romanesc este de departe Mamaia depasind 50% din optiunile aflate pe piata in acest moment.
Iata cateva din oferetele pentru vacanta de vara de pe malul marii din acst an.

Servicii de masa

In ceea ce le priveste, pachetele de vacanta sunt foarte variate, incepand doar de la cazare (fara nicio masa sau cazare cu mic dejun) pana la pachetul ultra all inclusive. Daca turistii doresc varianta supliment, pretul variaza intre 50 de lei la demipensiune si 90 de lei la pensiune completa pe zi, la hotelurile de 3 stele. Daca aleg varianta de 4 stele, un pranz sau o cina poate ajunge la 45 lei pe zi de persoana.


Oferte rentabile pe litoralul romanesc

Una dintre variantele de a scapa mai ieftin pentru un sejur in vara pe litoral este sa alegeti inceputul de sezon si totodata sa profitati de programele speciale. Un astfel de program este “Litoralul pentru Toti” realizat de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului a lansand pe  data de 3 Martie , cea de-a patra editie a programului Litoralul pentru Toti. Programul va incepe cu data de 04 mai si se va incheia odata cu inceperea perioadei estivale, 15 iunie. Un pachet de 6 nopti costa 470 lei de persoana, conform Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului, oferta din programul “Litoralul pentru toti”. Pretul asigura cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 4 stele din Mamaia.

Inca o varianta de a mai reduce din cheltuieli este de a va allege o statiune mai ieftina decat Mamaia, cazandu-va totusi la un hotel de 4 sau 5 stele deoarece in plin sezon estival pretul unei camere nu va ajunge la mai mult de 300 de lei. Spre exemplu in Neptun pretul unei camere la un hotel de 4 stele este la inceputul sezonului estival de 98 lei iar in plin sezon pretul acesteia urca pana la 232 lei.