CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportNadia, Hagi si Ilie Nastase vor promova turismul romanesc in lume


Nadia, Hagi si Ilie Nastase vor promova turismul romanesc in lume

 

 

 

 Ministerul Turismului si BRD-Groupe Societe Generale au semnat ieri un contract prin care turismul romanesc va fi promovat pentru o perioada de un an prin intermediul fostilor mari sportivi Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi.

 Campania de promovare va costa, potrivit ministrului turismului Elena Udrea, cateva milioane de euro.

 Campania se va desfasura sub sigla "Romania, land of choice" si va include si reclame outdoor print, si chiar pe internet. "Urmeaza sa contractam doua mari televiziuni internationale si vom face o licitatie pentru asta.

Campania de promovare a turismului romanesc, in parteneriat cu BRD, care avea deja o intelegere cu cei trei mari sportivi, va debuta la sfarsitul lunii mai si va dura circa un an, pana cand va fi gata si va incepe sa fie promovat brandul Romaniei", a declarat ieri Udrea.

Campania de promovare va fi creata de agentia ADDV Euro RSCG, iar crearea spoturilor si a printurilor va fi sustinuta de BRD, promovarea urmand sa fie facuta din fondurile Ministerului Turismului.

 

Ilie Nastase, Nadia Comaneci si Gica Hagi, care vor promova turismul romanesc in strainatate in acest an, in urma unui parteneriat incheiat intre ministrul turismului si presedintele BRD Societe Group, au spus ca se bucura ca s-a apelat pentru aceasta campanie la ei si ca oricum pana acum au facut in mod neoficial promovare Romaniei.

 

“Cred ca ar trebui sa fie si alti sportivi folositi in astfel de campanii de promovare, de exemplu fotbalisti precum Mutu si Chivu care sunt inca in activitate”, a spus Nastase

 

Nadia Comaneci a declarat ca se bucura sa lucreze din nou cu Nastase si Hagi, cu care a mai lucrat si in campaniile de promovare ale BRD-ului.

“Cred ca va fi frumos sa fim ambasadorii oficiali ai Romaniei, mai ales ca neoficial facem promovare”, a precizat ea.

Gica Hagi este de parere ca orice strain care viziteaza Romania este incantat, din cazurile pe care le cunoaste el. “Important este sa avem succes in promovarea turismului romanesc”, a mentionat Giga Hagi.

 

 

SURSA: NITU SILVIU-LIVIU