CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportVacante la preturi mici prin programul "Hai la bai"


A doua editie a programului "Hai la bai" lansat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) si Organizatia Patronala a Turismului Balnear (OPTBR), prin care romanii pot beneficia de oferte speciale in statiuni balneare, se va derula intre 15 iunie si 15 septembrie.

Acest program cuprinde pachete de servicii de cazare, masa si tratament in hoteluri de doua si trei stele.

Un pachet de sase nopti de cazare la un hotel de doua stele, cu pensiune completa si minim cinci zile tratament , cu doua proceduri pe zi si o consultatie medicala la sosire, este de 575 de lei de persoana. Acelasi pachet va costa 690 de lei pentru un hotel de trei stele. Toate hotelurile incluse in program ofera gratuitate copiilor pana in 12 ani, cazati in camera parintilor.

"Intrucat vara este si sezonul vacantelor scolare, programul are in vedere si incurajarea familiilor cu copii sa-si petreaca vacantele pentru refacerea sanatatii in statiunile balneare romanesti. In acest sens, se acorda gratuitate la cazare copiilor cu varste de pana la 12 ani, cazati in camera parintilor", se arata intr-un comunicat al celor doua asociatii.

 

Dolcan Maria Andreea