CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportModificare in cadrul programelor speciale din turism


Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, Anat si Asociatia Litoral Delta Dunarii au decis semnarea unui protocol de unificare a programelor “O saptamana la mare” cu “Litoralul pentru toti” pentru a evita confuzia intre cele doua programe.

"Intrucat "Litoralul pentru toti", este cel mai cunoscut program, am decis impreuna cu Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc ca acesta sa ramana singurul program pe care sa il promovam. Nu vom mai avea oferte pentru "O saptamana la mare" de anul viitor”, spune Corina Martin, presedinte ANAT.

Programul "Litoralul pentru toti" va demara la data 1 septembrie, iar incepand cu 19 august turistii isi pot achizitiona 6 nopti de cazare pe litoralul romanesc la cu preturi cuprinse intre 179 lei/persoana (fara mic dejun) si la 549 lei/persoana pe noapte (cu mic dejun inclus).

In program s-au inscris 40 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie un numar de aproximativ 6.500 de locuri pe serie. Prin urmare, aproape 40.000 de turisti vor putea beneficia de locuri pe litoral la tarife reduse in cele sase serii ale programului.

Ca o noutate in acest an, turistii care achizitioneaza programul "Litoralul pentru toti" primesc si de un voucher care asigura o intrare gratuita la unul dintre obiectivele turistice ale Constantei: Muzeul de istorie si arheologie Constanta, Muzeul de Arta populara Constanta, Acvariul Constanta.

 

Sursa: dailybusiness.ro