CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportConcert Red Hot Chili Peppers, Bucuresti, 31 august


Unul dintre cele mai asteptate concerte de anul acesta va avea loc pe 31 august, in Bucuresti. Concertul Red Hot Chili Peppers se va desfasura pe Arena Nationala incepand cu ora 20.00. In deschidere vor canta trupele AAAK (As Able as Kane, UK), care ii insoteste pe rockerii americani intr-o serie de concerte din turneul european I’m With You, in tari precum Cehia, Croatia, Bulgaria, Grecia si Romania si romanii de la Grimus, selectati in cadrul concursului Rock FM.
Accesul pe Arena Nationala se poate face incepand cu ora 17.00, prin oricare dintre intrarile din Strada Socului, Bulevardul Basarabia si Strada Maior Coravu, in functie de categoria de bilet. Parcarea masinilor se poate face pe strazile dimprejurul stadionului.
Ca la orice concert al unor artisti internationali, este interzis accesul in incinta spatiului de concert cu aparate profesionale si semiprofesionale foto si video, asa incant mai bine le lasati acasa, decat sa aveti probleme la intrare.
Posesorii de bilete în zonele Gazon, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala vor avea acces prin Str. Maior Coravu; posesorii de bilete in zona Gold Circle vor avea acces prin Str. Pierre de Coubertin; posesorii de bilete in zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin.
Turistii care vin in Bucuresti pentru concertul Red Hot Chili Peppers, dar si bucurestenii pot ajunge la Arena Nationala cu transportul in comun, astfel:
- metrou: Statia Piata Muncii, si apoj pe jos cam 10-15 minute fie pe Bd. Basarabia, fie pe Bd. Mihai Bravu si apoi pe Str. Maior Coravu
- RATB: autobuzele 104, 311 (Statiile Piata Hurmuzachi sau Maior Coravu), 101, 102, 335 (Statia Bd. Nicolae Grigorescu), troileibuzele 86 si 90 (ultima statie), tramvaiele 1 (Statiile Vatra Luminoasa sau Piata Hurmuzachi), 40 si 56 (Statia Stadionul National).
 

Sursa:Internet